Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις 77χρονος Ισπανός συνελήφθη να κυνηγάει Pokemon αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας

77χρονος Ισπανός συνελήφθη να κυνηγάει Pokemon αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας

Saturday, 28 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/82/f0/poke-146909040294-647x404-072116021148-62-1585404132.jpg
 

77χρονος Ισπανός συνελήφθη να κυνηγάει Pokemon αγνοώντας την απαγόρευση κυκλοφορίας

Η αστυνομία της Μαδρίτης δημοσίευσε την κλήση στο Twitter.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει το μεγαλύτερο μέρος των κυβερνήσεων του πλανήτη να καθιερώνει την απαγόρευση κυκλοφορίας, προκειμένου να σταματήσει την εξάπλωσή της. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά άτομα που δεν αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης αγνοώντας τους κανονισμούς.

Ένας από αυτούς είναι και ο 77χρονος ηλικιωμένος Ισπανός, ο οποίος συνελήφθη στη Μαδρίτη επειδή έπαιζε Pokémon Go στους δρόμους της πόλης. Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας ισχύει αυστηρά η απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού η χώρα είναι από τις πρώτες παγκοσμίως με τα περισσότερα κρούσματα Κορωνοϊού.

Δυστυχώς, ο συνταξιούχος δεν είναι η μόνη περίπτωση που αγνοεί τον περιορισμό, καθώς καθημερινά εκατοντάδες πρόστιμα μοιράζονται στους δρόμους της Μαδρίτης. Η αστυνομία της Μαδρίτης έκανε ένα tweet σχετικά με τη σύλληψη που αφορά το Pokémon Go γράφοντας: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κυνήγι Pokemon ή άλλων μαγικών πλασμάτων κατά τη διάρκεια της Κατάστασης Συναγερμού. Μην δημιουργείτε δικαιολογίες. #ΜείνετεΣπίτι #ΚοινωνικήΕυθύνη #COVID19."

Διαβάστε για το πώς το Pokemon Go σας ωθεί να παίξετε σπίτι λόγω του κορωνοϊού και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification