Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Horizon Zero Dawn comic book

Horizon Zero Dawn comic book

Saturday, 28 Mar 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/4b/fa/horizon-zero-dawn-talanah-comicbook-66-1585408827.jpg
 

Horizon Zero Dawn comic book

Η Guerrilla και η Titan Comics δημιουργούν μία νέα ιστορία μετά το τέλος του Horizon Zero Dawn.

Το PS4 exclusive Horizon Zero Dawn θα αποκτήσει τη δικιά του σειρά comic βασισμένη στον post apocalyptic κόσμο του. Με τη συνεργασία μεταξύ της εταιρείας ανάπτυξης Guerrilla και της Titan Comics, οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για την ιστορία της Aloy μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού.

H Titan Comics θα δημοσιεύσει το Horizon Zero Dawn #1 στα μαγαζιά comic, αλλά και σε ψηφιακή μορφή στις 22 Ιουλίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου οι fans θα μπορούν να αποκτήσουν και ένα prequel comic ως μέρος της Free Comic Book Day στις 2 Μαΐου. Ωστόσο, το event έχει αναβληθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, οπότε είναι αδιευκρίνιστο αν το prequel θα είναι διαθέσιμο την προβλεπόμενη ημερομηνία.

 

 

Η νέα σειρά θα ακολουθεί την Talanah Khane Padish, μία κυνηγό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πλοκή του Hunter’s Lodge μέσα στο παιχνίδι. Μετά την εξαφάνιση της Aloy, η Talanah ξεκινά ένα ταξίδι για να κυνηγήσει ένα νέο και επικίνδυνο είδος από φoνικές μηχανές, αλλά και για να ανακαλύψει το σκοπό της ζωής της.

Η σειρά comic του Horizon Zero Dawn θα δημιουργηθεί από τη συγγραφέα Anne Toole και την καλλιτέχνιδα Ann Maulina. Το πρώτο τεύχος θα έχει επίσης διάφορα εξώφυλλα από καλλιτέχνες όπως ο Stanley "Artgem" Lau, Loish, Peach Momoko, καθώς και επίσημη τέχνη μέσα από το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Horizon Zero Dawn και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification