Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Sony θα παράσχει 100 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Η Sony θα παράσχει 100 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Thursday, 02 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5b/20/fa/yoshida20sony-3-1585836963.jpg
 

Η Sony θα παράσχει 100 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Η υποστήριξη χωρίζεται σε τρεις τομείς.

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά 100 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει την προσπάθεια καταστολής του κορωνοϊού παγκοσμίως.

Η υποστήριξη χωρίζεται σε τρεις τομείς.

  1. Παροχή βοήθειας σε ιατρούς και νοσοκομειακό προσωπικό.
  2. Εισαγωγή νέων φορμών εκπαίδευσης για παιδιά και εκπαιδευτικούς που δεν μπορούν πλέον να παρευρεθούν στο σχολείο.
  3. Υποστήριξη των μελών της δημιουργικής κοινότητας μέσα στη βιομηχανία του gaming που επηρεάστηκαν από τον ιό.

Η Sony αναφέρει ότι 10 εκατομμύρια από το κεφάλαιο θα σταλουν για ιατροφαρμακευτικές βοήθειες και τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αλλά και φορείς όπως οι MSF, UNICEF και UNHCR. Αυτοί οι οργανισμοί παρέχουν βοήθεια στο ιατρικό προσωπικό και προσπαθούν να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας όπως αναφέρεται.

Για την στήριξη μαθητών και εκπαιδευτικών η Sony εξετάζει τρόπους με τους οποίους μπορεί να συνδράμει στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσω της τεχνολογίας. Η εταιρεία αναφέρει: “Η Sony εκφράζει την συμπαράσταση της στις οικογένειες των αποθανόντων εξ αιτίας του κορωνοϊού και σε όλους όσους έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση. Για να ξεπεράσουμε τις αναπάντεχες προκλήσεις ως κοινωνία, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ως διεθνής εταιρεία για την υποστήριξη της πρώτης γραμμής των ιατρών και του νοσοκομειακού προσωπικού, των παιδιών που είναι το μέλλον μας και όσων έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση στην δημιουργική κοινότητα.”

Η Sony σκοπεύει να βοηθήσει επίσης και όσους εργάζονται στο δημιουργικό community και έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Ψάχνει τρόπους να βοηθήσει δημιουργούς και καλλιτέχνες σε αυτά τα επαγγέλματα συμπεριλαμβανομένων αυτών που επηρεάστηκαν με την ακύρωση ή την αναβολή των events. Αυτό συμπεριλαμβάνει όσους εργάζονται ή συμμετέχουν στην μουσική, την εικόνα, τα games και το animation, μαζί με εταιρείες που δουλεύουν στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας.”

Η Ιαπωνική εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα συνεχίσει τις συζητήσεις της με τους μετόχους, για να βρεθούν περισσότεροι τρόποι να βοηθηθούν όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

Διαβάστε για την συμφωνία  της Sony με τον δημιουργό των ταινιών Transformers και συζητήστε για την Ιαπωνική εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification