Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Friday, 03 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/35/7e/animal-crossing-new-horizons-grandma-9-1585945592.jpg
 

Η γιαγιά του Animal Crossing παίζει το New Horizons

Shirley Curry, έχεις ανταγωνίστρια!

 

Η πιο γνωστή γιαγιά των gamers μπορεί να είναι η YouTuber Shirley Curry, ωστόσο υπάρχει και η 88χρονη Audrey που είναι εξπέρ στο Animal Crossing!

Ο εγγονός της και developer Paul Hubans την έκανε γνωστή όταν ανέβασε φωτογραφία που την έδειχνε να έχει παίξει 3.580 ώρες στο Animal Crossing: New Leaf. Τώρα, ο εγγονός ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο η Audrey σχολιάζει το γεγονός ότι μπήκε στο Animal Crossing: New Horizons! Συγκεκριμένα την υποδύεται η χαρακτήρας Audie, ένας χαριτωμένος λύκος. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις αντιδράσεις της για το πως ξεκίνησε να ασχολείται και τι έχει να πει για την ψηφιακή της απεικόνιση:

Η Αudrey αγαπάει επίσης το Tetris, ενώ άνοιξε ένα Nintendo Switch με το Animal Crossing: New Horizon, το οποίο της έκανε δώρο ο εγγονός της. Πλέον η αγαπητή γιαγιά θα συνεχίζει να παίζει Animal Crossing στο New Horizon.

animal crossing audie

Τι έχει να πει η πιο γνωστή γιαγιά Shirley Curry για αυτό; "Μήπως έχουν κόντρα;" όπως θα έλεγε και τηλεθεατής του Τάκη Τσουκαλά;

Δείτε την Shirley Curry η οποία θα μπει στο Skyrim.

Δείτε την αρχική είδηση της γιαγιάς όταν κατέγραψε στα 87 της 3.500 ώρες στο Animal Crossing. Συζητήστε για την γιαγιά στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification