Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Bill Gates θα ιδρύσει επτά εργοστάσια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Ο Bill Gates θα ιδρύσει επτά εργοστάσια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Sunday, 05 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/29/c0/bill-gates-covid-19-77-1586098689.jpg
 

Ο Bill Gates θα ιδρύσει επτά εργοστάσια για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Τα οποία θα δημιουργήσουν εμβόλια.

Ο συνιδρυτής της Microsoft Bill Gates παραιτήθηκε τον Μάρτιο από το Διοικητικό Συμβούλιο της Microsoft, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αφιερωθεί στην καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο δήλωσε την Πέμπτη στο "The Daily Show" και στο δημοσιογράφο Trevor Noah, ότι το ίδρυμά του (Gates Foundation) θα κατασκευάσει επτά εργοστάσια, καθένα εκ των οποίων θα ασχοληθεί με την καταπολέμηση του κορωνοϊού κατασκευάζοντας διαφορετικού τύπου εμβόλιο. Στο τέλος της παραγωγής, κάθε εμβόλιο θα δοκιμαστεί ώστε να διαπιστωθεί ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό. Θα επιλεγούν μόλις ένα ή δύο από τα επτά εργοστάσια. Θα επενδυθούν δισεκατομμύρια δολάρια άρα τα υπόλοιπα 5 με 6 εργοστάσια θα σταματήσουν να λειτουργούν.

Ο λόγος που ο Bill Gates προχωρεί σε κάτι τέτοιο είναι διότι, όπως δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε ένα στάδιο όπου η παγκόσμια οικονομία μπορεί να χάσει τρισεκατομμύρια δολάρια, οπότε το να χαλάσω ορισμένα δισεκατομμύρια για να βοηθήσω είναι κάτι που αξίζει".

Ο Bill Gates έχει εμπειρία στην καταπολέμηση πανδημιών, καθώς έχει διερευνήσει και εξομοιώσει την πιθανότητα πανδημίας εντατικά τα τελευταία χρόνια. Σε σχετικά συνέδρια που έγιναν στο παρελθόν το θέμα αυτό αναλύθηκε πολλές φορές. Ο Bill Gates έχει ξοδέψει μέχρι τώρα 100 εκατομμύρια δολάρια για τις σχετικές έρευνες.

Η κατασκευή των επτά εργοστασίων που θα παράξουν εμβόλια θα διαρκέσει 18 μήνες. Ο Bill Gates έχει κατηγορηθεί στο Internet το τελευταίο διάστημα από διάφορες θεωρέις συνομωσίας που κυκλοφορούν ότι "Τα συνέδρια πανδημίας δεν ήταν τυχαία" και πως "Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο" (κάτι που διαψεύστηκε από τα Ελληνικά Hoaxes με μελέτες 27 επιστημόνων).

Το ότι τα εργοστάσια θα έχουν ολοκληρώσει την παραγωγή εμβολίων μέσα σε 18 μήνες είναι κάτι που δείχνει ότι δεν υπήρξε από πριν εμβόλιο, παράλληλα δηλαδή με την φημολογούμενη παρασκευή του ιού σε εργαστήριο, ενώ σε ενάμιση χρόνο η πανδημία ενδέχεται να εξαλειφθεί (όπως ο ιός SARS) και τα εμβόλια να μην είναι τόσο χρήσιμα. Παράλληλα, υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά τόσο για τις παρενέργειες που μπορεί να έχει ένα εμβόλιο στον οργανισμό, όσο και για το πως δημιουργήθηκε ο κορωνοϊός COVID-19. Σε κάθε περίπτωση, η συνέχεια, ενώ βρισκόμαστε όλοι σε καραντίνα και η παγκόσμια οικονομία έχει αρχίσει ήδη να επηρεάζεται, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Windows 10 με 8,67 ευρώ
Σε άλλα νέα της Microsoft, το Keysworlds έχει διάφορες προσφορές σε Windows, Office και το υπόλοιπο software της Microsoft, με μειωμένες τιμές έως και 50%. Τα Windows 10 κοστίζουν 8,67 ευρώ και το Office 2019 29,5 ευρώ.

Δείτε τις προσφορές στο σχετικό link

Στο cart, στα δεξιά της οθόνης θα πρέπει να επιλέξετε "Apply coupon code" και να κάνετε copy-paste τον κωδικό SPOFF38 που σας δίνει 38% έκπτωση σε όλες τις αγορές σας.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification