Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Αυστραλία: Τρία άτομα μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι για να παίξουν games, έφαγαν πρόστιμο 3.000 δολάρια

Αυστραλία: Τρία άτομα μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι για να παίξουν games, έφαγαν πρόστιμο 3.000 δολάρια

Wednesday, 08 Apr 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Καζάκος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e5/1c/16/oeoe-94-1586360307.jpg
 

Αυστραλία: Τρία άτομα μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι για να παίξουν games, έφαγαν πρόστιμο 3.000 δολάρια

Εν μέσω κορωνοϊού.

Πολύ βαρύ αποδείχθηκε το τίμημα για τους τρεις φίλους από την Αυστραλία να βρεθούν στο σπίτι του ενός για να παίξουν games, καθώς σε έλεγχο που προέβη η αστυνομία τους “τσάκωσε” και έκοψε τσουχτερό πρόστιμο.

Αφού οι τρεις νεαροί δεν μπορούσαν να αποδείξουν κάποιον σοβαρό λόγο που είχαν συγκεντρωθεί στο σπίτι τους ενός, καλούνται να πληρώσουν ο καθένας τους πρόστιμο της τάξεως των 1.000 δολαρίων. Να σημειωθεί ότι στην Αυστραλία υπάρχουν περιορισμοί μετακινήσεων επιπέδου 3 για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, που περιλαμβάνουν μέτρα παρόμοια με αυτά που ζούμε στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό. Επιτρέπονται δηλαδή μετακινήσεις εκτός σπιτιού μόνο για εργασία ή άλλο πολύ σημαντικό λόγο και οι επιτρεπτές συναθροίσεις περιορίζονται στα δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αυστραλία  έχουν γίνει πάνω από 800 έλεγχοι τις τελευταίες 24 ώρες, με περίπου 100 από αυτούς να έχουν καταλήξει σε πρόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς ο κορωνοϊός επιρρεάζει το Netflix και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification