Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Valorant: Ο νέος κώδικας δεοντολογίας για την συμμόρφωση των παικτών θα ανακοινωθεί σύντομα

Valorant: Ο νέος κώδικας δεοντολογίας για την συμμόρφωση των παικτών θα ανακοινωθεί σύντομα

Thursday, 07 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3e/9c/2f/donlon20riot-23-1588846849.jpg
 

Valorant: Ο νέος κώδικας δεοντολογίας για την συμμόρφωση των παικτών θα ανακοινωθεί σύντομα

Η Riot Games θεσπίζει τους δικούς της νόμους in-game.

H Anna Donlon, executive producer και επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης του Valorant για την Riot Games, έκανε λόγο για την παρενόχληση των παικτών in-game και ανέφερε ότι η εταιρεία θα λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

"Θα είμαι ειλικρινής, η παρενόχληση και το bullying δεν είναι καταστάσεις τις οποίες αποδέχομαι με ευκολία. Απάντησα στο tweet ενός συναδέλφου τον προηγούμενο μήνα όσον αφορά τους φόβους μου για το solo-queuing, ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα και εγώ μέσα στα multiplayer games. Δεν είμαι η μόνη σαφώς. Έχουμε μάθει να βάζουμε σε σίγαση όσους μας παρενοχλούν. Έχουμε μάθει να φιμώνουμε τους εαυτούς μας για την διατήρηση της ειρήνης. Σαν αποτέλεσμα έχουμε μία competitive εμπειρία που μπορεί να έχει την αίσθηση του συμβιβασμού. Συχνά βρίσκουμε τους εαυτούς μας σε μειονεκτική θέση."

Η Riot Games έχει συναντήσει το πρόβλημα στο League of Legends το οποίο φημίζεται για την τοξικότητα των παικτών του. Η εταιρεία είχε τιμωρήσει μέχρι και επαγγελματίες παίκτες εξαιτίας της συμπεριφοράς τους, ενώ έχει δεχθεί πολλαπλές μηνύσεις με κατηγορίες κακομεταχείρισης πρώην υπαλλήλων της.

Η Donlon φαίνεται να θέλει να δώσει μεγάλη βαρύτητα στο ζήτημα και την αντιμετώπιση του: "Αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματα της κοινωνίας και μερικά από τα εν λόγω ζητήματα είναι βαθειά ριζωμένα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Riot Games λαμβάνει το πρόβλημα σοβαρά υπόψιν, για αυτό και εδραιώσαμε το Central Player Dynamics για την έρευνα τρόπων προώθησης του fair teamplay (οι τιμωρίες δεν λύνουν τα πάντα) και για αυτό σχηματίσαμε την Fair Play Alliance με τους συνεργάτες μας."

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η ομάδα ανάπτυξης θα κοινοποιήσει έναν κώδικα δεοντολογίας το συντομότερο. Ο συγκεκριμένος κώδικας θα είναι η βάση των προσδοκιών της εταιρείες από τους παίκτες και θα αποτελεί κάτι σαν in-game νόμους που θα πρέπει να τιρούνται από τους παίκτες.

 

Διαβάστε για τον πρώτο cheater του Valorant που έφαγε ban και συζητήστε για το νέο tactical Shooter στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification