Microsoft Flight Simulator beta

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Microsoft Flight Simulator beta

Microsoft Flight Simulator beta

Η closed beta ανακοινώθηκε επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/5/20] Η Microsoft έχει στο closed alpha test του Flight Simulator Airbus και Boeing και η alpha έκδοση είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για PC ενώ δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό τι θα χρειαστεί για να λάβετε μέρος στην closed beta.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Asobo Studios εταιρείας ανάπτυξης του Flight Simulator στο επίσημο blog του παιχνιδιού στις 14 Μαΐου, μοιράστηκε με testers μια νέα version του Boeing 747-8i. Το συγκεκριμένο αεροπλάνο προστίθεται στον αρχικό στόλο του παιχνιδιού που απαριθμεί μικρότερα μονοκινητήρια αεροσκάφη, όπως το Airbus A320, το οποίο ενσωματώθηκε τον Απρίλιο.

Το Flight Simulator είναι μια ευπρόσδεκτη ανανέωση σε ένα από τα παλιότερα παιχνίδια της Microsoft. Τα in-game assets θα τραβιούνται αυτόματα ως πληροφορίες από περισσότερα από 2 Petabytes από τον δορυφόρο του Bing ενώ το multiplayer θα προσπαθήσει να ενώσει τους πραγματικούς με τους ψηφιακούς αιθέρες.

[UPDATE: 6/7/20 - Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η closed beta] Το πιο πρόσφατο development update του Flight Simulator της Microsoft, μας έδωσε πληροφορίες για τις ημερομηνίες της closed beta και της τελευταίας alpha.

Η Asobo Studio δήλωσε ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής της closed beta. Επίσης, στις 9 Ιουλίου που θα γίνει το επόμενο development update θα ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Flight Simulator. Δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκαν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την closed beta.

Η πέμπτη alpha θα συνοδεύσει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας στις 9 Ιουλίου, ενώ ήδη έχουν σταλεί οι προσκλήσεις για την alpha. Ακόμα, το development update μας δείχνει πως το Flight Sim παίρνει δεδομένα για τον virtual κόσμο του. Η Asobo και η Microsoft έχουν συνεργαστεί με διάφορες εταιρίες που προσφέρουν δεδομένα όπως οι καιρικές συνθήκες και προβλέψεις για την εναέρια κυκλοφορία. Αυτό σημαίνει ότι στο Flight Simulator θα μοιράζεστε τον ουρανό με άλλα αεροπλάνα, όπως θα συνέβαινε στην πραγματική ζωή.

[UPDATE 2: 10/7/20 – Η closed beta ανακοινώθηκε επίσημα] Μετά από εννέα μήνες σε alpha version το Simulator της Microsoft μπαίνει σε closed beta version. O τρόπος για να λάβετε μέρος είναι ίδιος με αυτόν της alpha. Θα πρέπει μέσω του Xbox Insider Program να δηλώσετε συμμετοχή ώστε να δεχτείτε πρόσκληση η οποία είναι δωρεάν.

Πάντως όσοι έχουν λάβει access στην closed alpha, η εταιρεία ανάπτυξης Asobo Studios κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση που διορθώνει κάποια bugs. Ένα σημαντικό fix της συγκεκριμένης έκδοσης είναι το ‘’γυάλισμα’’ και το tuning των αεροπλάνων.

Για να συμμετάσχετε στην closed beta, θα πρέπει να κάνετε sing up στο ακόλουθο link. Όταν κάνετε sign up θα μπορείτε να λάβετε μελλοντικές προσκλήσεις για beta.

Η closed beta του Microsoft Flight Simulator θα ξεκινήσει στις 30 Ιουλίου.

Το Flight Simulator θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 για PC, Xbox One και θα είναι μέρος του Xbox Game Pass Program.

Διαβάστε το review του Microsoft Flight. Συζητήστε για το νέο Microsoft Flight Simulator στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification