Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η πασιέντζα της Microsoft έγινε 30 ετών

Η πασιέντζα της Microsoft έγινε 30 ετών

Sunday, 24 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/0d/bc/microsoft-solitaire-30-1590345589.jpg
 

Η πασιέντζα της Microsoft έγινε 30 ετών

Ο δημιουργός της δεν πληρώθηκε ποτέ.

Το Microsoft Solitaire, η γνωστή αγαπημένη πασιέντζα της Microsoft, έγινε 30 ετών.

Κυκλοφόρησε στις 22 Μαϊου 1990 ως μέρος των Windows 3.0 και τελικά καθιερώθηκε και στις επόμενες γενιές. Την δημιούργησε ο Wes Cherry, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα τ ου στη Microsoft το 1988. Μάλιστα, δήλωσε στο Great Big Story το 2017 ότι "Δεν πληρώθηκε ούτε ένα σεντ για τις ώρες που αφιέρωσε στο development της πασιέντζας".

Από τότε μέχρι σήμερα, το παιχνίδι έχει επεκταθεί στο Microsoft Solitaire Collection, το οποίο περιέχει μαζί και τα Spider, FreeCell, Pyramid και TriPeaks, πέρα από το αρχικό Klondike.

Η Microsoft Solitaire είναι διαθέσιμη δωρεάν για PC, Android και iOS.

Συζητήστε για το Microsoft Solitaire στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification