Η Remedy έχει καταχωρήσει το κωδικό όνομα BigFish στο Epic Games Store

Η Remedy έχει καταχωρήσει το κωδικό όνομα BigFish στο Epic Games Store

Η Remedy έχει καταχωρήσει το κωδικό όνομα BigFish στο Epic Games Store

Ενδέχεται να είναι ένα από τα νέα projects της συμφωνίας.

Το επόμενο project της Remedy, έχει καταχωρηθεί στο Epic Games Store με κωδικό όνομα και όχι επίσημο.

Από ότι φαίνεται, όπως και με την περίπτωση του Control, η εταιρεία ανάπτυξης Remedy Entertainment, ενδέχεται να ετοιμάζει την αποκάλυψη ενός νέου project. Μία σειρά καταχωρήσεων έχουν εντοπιστεί στο Epicdata.info, το οποίο καταγράφει όλες τις προσθήκες στην βάση δεδομένων του Epic Games Store, όπως το SteamDB για το Steam. Οι νέες καταχωρήσεις, οι οποίες εντοπίστηκαν από το MP1st, έχουν κοινό σημείο τον τίτλο "BigFish" με την πρώτη καταχώρηση να γίνεται νωρίτερα μέσα στον μήνα και την πιο πρόσφατη χθες.

Φυσικά η Remedy θα μπορούσε να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιραστεί αρχεία, με developers και testers, με τον ίδιο τρόπου που συμβαίνει συχνά στο Steam από εταιρείες ανάπτυξης για τον διαμοιρασμό των υπό ανάπτυξη builds. Αν ισχύει αυτό το ενδεχόμενο τότε η υπόθεση της αποκάλυψης νέου τίτλου ίσως να είναι λανθασμένη. Επίσης, δεν πρόκειται για το νέο expansion του Control καθώς όλες οι καταχωρήσεις για το Control, μπορούν να βρεθούν υπό την 505 Games στην βάση δεδομένων του store.

H Remedy προσφάτως έκλεισε συμφωνία για την κυκλοφορία δύο νέων video games στο Epic Games Store, ένα εκ των οποίων πρόκειται για ένα δαπανηρό AAA τίτλο, ενώ το δεύτερο για έναν μικρότερο. Το εν λόγω BigFish μπορεί να έιναι ο πρώτος τίτλος της συμφωνίας, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα.

Διαβάστε περισσότερα για τα νέα games της Remedy και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification