Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο νικητής του Fortnite Asia FNCS Invitational αποκλείστηκε λόγω cheating

Ο νικητής του Fortnite Asia FNCS Invitational αποκλείστηκε λόγω cheating

Thursday, 28 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7b/f1/11/sakossama20cheater-55-1590666299.jpg
 

Ο νικητής του Fortnite Asia FNCS Invitational αποκλείστηκε λόγω cheating

O Ιάπωνας παίκτης συνεργαζόταν με αντίπαλο.

To Fortnite FNCS Invitational αποτελείται από τους κορυφαίους παίκτες σε Solo mode μεταξύ όλων των region, με τους νικητές να μοιράζονται το έπαθλο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η έννοια solo είναι πολύ σημαντική, κάτι που πλέον έμαθε ο Ιάπωνας παίκτης, Sekosama, αφού του ζητήθηκε να επιστρέψει το έπαθλο ύψους 15.000 δολαρίων και αυτό επειδή αποκαλύφθηκε πως κατά την διάρκεια του match συνεργάστηκε με άλλους παίκτες.

Σύμφωνα με το Dexerto, ο συνεργάτης του Sekosama, έκρυβε loots σε διάφορα σημεία του χάρτη, ώστε ο πρώτος να τα βρει. Επιπροσθέτως, ο Sekosama αναφέρεται πως είχε επαφές επικοινωνίας με τον ευεργέτη του κατά την διάρκεια των τελικών. Πρόκειται για κατακριτέα συμπεριφορά στους κανόνες του FNCS Invitational: "Οι παίκτες απαγορεύεται να συνεργαστούν, με σκοπό την παραπλάνηση και κατά συνέπεια παράβαση εις βάρος άλλων παικτών."

Μερικά παραδείγματα του εν λόγω cheating είναι η επικοινωνία, ο σχεδιασμός της μάχης και των κινήσεων και η τοποθέτηση των loots προς όφελος των συνεργατών. Ο Sekosama έχει κριθεί ένοχος για τουλάχιστον τρεις παραβάσεις.
Επιπλέον, η Epic Games έχει τιμωρήσει τον παίκτη με 2 εβδομάδες ban, πέραν της αφαίρεσης των 15.000 ευρώ. Με αυτή την εξέλιξη, νικητής και νόμιμος δικαιούχως του χρηματικού επάθλου ορίζεται ο qjac.

Δεν πρόκειται για το πρώτο ban στην διοργάνωση, καθώς ο 14χρονος Kquid τιμωρήθηκε επίσης με αποκλεισμό κατά την διάρκεια του δεύτερου match του τουρνουά της Ωκεανίας. Δεν έχει δοθεί συγκεκριμένος λόγος, αν και ο παίκτης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για την χρήση aimbots.

 

Διαβάστε για τον οδηγό της Formula E που αποκλείστηκε λόγω cheating και συζητήστε για το Fortnite στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification