Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Νέα έρευνα εξετάζει το ποσοστό των gamers που τρώνε και πίνουν όσο παίζουν

Νέα έρευνα εξετάζει το ποσοστό των gamers που τρώνε και πίνουν όσο παίζουν

Friday, 29 May 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/25/c5/ereuna-31-1590746143.jpg
 

Νέα έρευνα εξετάζει το ποσοστό των gamers που τρώνε και πίνουν όσο παίζουν

Η Ινδία και η Ινδονησία σημειώνουν πάνω από 93%.

Μία νέα έρευνα, εστίασε στο αν οι gamers αρέσκονται να τρώνε και να πίνουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Η έρευνα με τίτλο Newzoo, αναφέρει ότι το 80% των gamers, συνηθίζουν να έχουν φαγητό ή κάποιο αφέψημα όσο παίζουν.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τρεις αγορές, Βόρεια Αμερική, Δυτική Ευρώπη και Ασία. Οι Ασιάτες gamers φαίνεται ότι ευχαριστιούνται περισσότερο το φαί και το πιοτό κατά την διάρκεια του gameplay, με ποσοστό 84%. Οι δύο χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά παικτών που τρώνε όσο παίζουν, βρίσκονται στην αγορά της Ασίας, με την Ινδία να βρίσκεται στο 94% και την Ινδονησία στο 93%.

Το 55% όσων αρέσκονται στο φαγοπότι εν ώρα gaming είναι άντρες, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό όσον αφορά την ηλικία βρίσκεται στα 21-35 έτη. Η έρευνα, πέραν της επιβεβαίωσης μίας ήδη γνωστής πληροφορίας, αναφέρει ότι οι gamers προτιμούν τα αλατισμένα ή γλυκά snacks ενώ τα αναψυκτικά είναι δημοφιλή παγκοσμίως. Σύμφωνα με την έρευνα οι γυναίκες προτιμούν τα αλμυρά snacks ενώ οι άντρες δεν είχαν κάποια συνέπεια όσον αφορά το τι έτρωγαν ή έπιναν όσο έπαιζαν.

Στην Β. Αμερική, οι gamers στο ηλικιακό γκρουπ των 10-15 ετών, επέλεξαν αλμυρά snacks με ποσοστό 60% ενώ στο ηλικιακό γκρουπ των 16-20 ετών, το 55% επέλεξε συνοδεία αναψυκτικού. Τα ενεργειακά ποτά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα, με την περιοχή της Ασίας να σημειώνει την υψηλότερη κατανάλωση με ποσοστό 26%, την Β. Αμερική να ακολουθεί με ποσοστό 17% και την Δυτική Ευρώπη να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με ποσοστό 15%.

Η μπύρα αποτελεί επίσης συχνή επιλογή των gamers. Η Δυτική Ευρώπη κρατάει τα ηνία στα ποσοστά των gamers που πίνουν μπύρα όσο παίζουν, με 18% ενώ ακολουθούν Ασία και Β. Αμερική με 15% έκαστη. Ενδιαφέρον έχει ότι στην Ν. Κορέα εμφανίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό από gamers που απολαμβάνουν την μπύρα τους όσο παίζουν, με ποσοστό 18%. Όσον αφορά τις ηλικίες, το γκρουπ των 26-30 ετών της Β. Αμερικής, δήλωσε ότι καταναλώνει μπύρα όσο παίζει, σε ποσοστό 27%, τo γκρουπ 31-35 ετών στην Δυτική Ευρώπη με ποσοστό 28% και το γκρούπ των 36-40 ετών στην Ασία με ποσοστό 26%.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι οι άντρες ήταν πιθανότερο να καταναλώνουν μπύρα όσο παίζουν σε σχέση με τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηπείρου.

Διαβάστε την έρευνα για τους παίκτες του League of Legends που δέχθηκαν flame μέσα σε ματς και συζητήστε για τις έρευνες στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification