Do Not Feed the Monkeys: Με Χίτλερ, φόνους και γυμνό κρίθηκε "κατάλληλο για όλους" στο Switch

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Do Not Feed the Monkeys: Με Χίτλερ, φόνους και γυμνό κρίθηκε "κατάλληλο για όλους" στο Switch

Do Not Feed the Monkeys: Με Χίτλερ, φόνους και γυμνό κρίθηκε "κατάλληλο για όλους" στο Switch

Η Nintendo ξέρει.

Το Do Not Feed the Monkeys είναι ένα Strategy Simulation με pixel art γραφικά το οποίο κυκλοφόρησε το 2018 στο Steam. 

Το παιχνίδι της Fictiorama Studios περιέχει τον Αδόλφο Χίτλερ, γυμνό καθώς θα μπαίνετε σε sites με πορνογραφικό περιεχόμενο, αλλά και δολοφονίες. Μετά από όλα αυτά, η Nintendo το αξιολόγησε με βαθμό ESRB "E" (Everyone), κοινώς ότι είναι "Κατάλληλο για όλους"!

Λογικά οι αξιολογητές του eShop της Nintendo πρέπει να βαριούνται πολύ την δουλειά τους και να μην παίζουν καν τα games ή να τα ανοίγουν για λίγα λεπτά. Ακόμα και μια ματιά στο τρέιλερ αρκεί για να δει κάποιος όλα τα παραπάνω στοιχεία. Προφανώς βλέποντας pixel art γραφικά θα θεώρησαν το παιχνίδι αρκετά...αθώο. Σκεφτείτε ένας γονέας να δει ότι είναι κατάλληλο για όλους και να το αγοράσει για ένα μικρό παιδί που πηγαίνει ακόμα στο νηπιαγωγείο και ο μικρός να μαθαίνει για τον ναζισμό ή να βλέπει γυμνό και φόνους σαν να μην τρέχει τίποτα. Στη φωτογραφία του άρθρου βλέπετε τον Adolf Hitler και την Eva Brown σε γηραιότερη ηλικία, καθώς υποτίθεται ότι θα έχουν επιζήσει, σε μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Οι developers ανακοίνωσαν την 1η Ιουνίου ότι εκείνη την ημέρα το παιχνίδι τους επρόκειτο να κυκλοφορήσει στο Steam, ωστόσο κατέθεσαν αίτηση αλλαγής του rating. Περιμένουν λοιπόν πλέον από την Nintendo να αλλάξει πρώτα το rating και να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μετά από αυτό. Το παράδοξο είναι ότι το παιχνίδι από χθες 3 Ιουνίου ήταν κανονικά διαθέσιμο στο eShop της Αμερικής με αξιολόγηση "E for Everyone" λες και δεν τρέχει τίποτα κι έτσι μπορούσαν να το κατεβάσουν gamers κάθε ηλικίας! Ευτυχώς σήμερα η ανάρτηση κατέβηκε, εν αναμονή της νέας αξιολόγησης.

 

 

Συζητήστε για το Do Not Feed the Monkeys στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification