Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο director του Assassin's Creed απολύθηκε από την Ubisoft

Ο director του Assassin's Creed απολύθηκε από την Ubisoft

Tuesday, 30 Jun 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/af/5c/40/ashraf-ismail-99-1593028757.jpg
 

Ο director του Assassin's Creed απολύθηκε από την Ubisoft

Λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων με fans της εταιρείας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/6/20] Ο Ashraf Ismail, Creative Director του Assassin's Creed Valhalla, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την θέση του για προσωπικούς λόγους. Ο Ismail δήλωσε στο Twitter: "Υπάρχουν εκατοντάδες ταλαντούχοι άνθρωποι, με πάθος για την δουλειά τους, οι οποίοι προσπαθούν όσο μπορούν να δημιουργήσουν μια εμπειρία για εσάς και δεν αξίζουν να συσχετίζονται με αυτό. Τους εύχομαι τα καλύτερα".

Τα προσωπικά ζητήματα στα οποία αναφέρεται ο Ashraf Ismail είναι ισχυρισμοί απιστίας που εμφανίστηκαν στο Twitter νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Σύμφωνα με το Gamespot, η απόλυσή του αφορά κακόβουλες σεξουαλικές πράξεις. Ο Ismail θα απουσιάσει με άδεια και αυτό το διάστημα η ομάδα του "θα παραμείνει προσηλωμένη στο να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι" όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Ismail είχε δουλέψει για το εξαιρετικό Assassin’s Creed: Origins ως director, ενώ ήταν Single-Player mode director στο Assassin’s Creed 4: Black Flag.

[UPDATE: 30/6/20 - Η Ubisoft  τον απέλυσε λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων με fans της εταιρείας] Σύμφωνα με το Polygon, ο Ashraf Ismail απολύθηκε από την Ubisoft, λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων που είχε και συγκεκριμένα με fans της εταιρείας. Ο ίδιος δήλωσε "Οι ζωές εμένα και της οικογένειάς μου έχουν συντριβεί. Λυπάμαι βαθύτατα όσους πλήγωσα".

Το τελευταίο διάσστημα έχουν δημοσιευτεί διάφορες ιστορίες στο Twitter από γυναίκες fans, οι οποίες αναφέρουν ανάλογες σχέσεις με υπαλλήλους της Ubisoft και αυτό έχει δυσαρεστήσει την εταιρεία, η οποία δήλωσε: "Είμαστε βαθύτατα ανήσυχοι από αυτές τις κατηγορίες και τις λαμβάνουμε πολύ σοβαρά για να δούμε τα επόμενα βήματά μας".

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One και Stadia.

Διαβάστε περισσότερα για το Assassin's Creed Valhalla και την Collector's Edition του, δείτε το gameplay trailer του παιχνιδιού και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 TheReaper (Level 22) 25/06/2020 12:52
Καλά, αυτό έτυχε και το είδα πριν λίγες μέρες. Αναρωτιέμαι τι περνάει από το μυαλό μερικών ανθρώπων. Δηλαδή τι περιμένουν ότι θα γίνει;

Και γενικά φαίνεται το 2020 να είναι η χρονιά που δημιουργούνται σούσουρα γύρω από τη βιομηχανία των παιχνιδιών.
Notification