Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Ninja ξεκίνησε livestream στο Youtube

Ο Ninja ξεκίνησε livestream στο Youtube

Wednesday, 08 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bd/66/b3/ninjakentriki-63-1594202098.jpg
 

Ο Ninja ξεκίνησε livestream στο Youtube

Ο διάσημος streamer δεν θα επιστρέψει τελικά στο Twitch. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/7/20] Ένα Youtube test stream δείχνει ότι ο Tyler “Ninja” Blevins ίσως έχει βρει την νέα πλατφόρμα από την οποία θα πραγματοποιεί τα streams του.

Η Microsoft έδωσε πέρυσι αρκετά χρήματα για να μεταφέρει στην πλατφόρμα της, το Mixer, τον πασίγνωστο streamer. Πλέον, όμως με τα νέα δεδομένα και έπειτα με την ανακοίνωση της Microsoft ότι κλείνει την πλατφόρμα της έχει αναγκάσει πολλούς streamer σε  αναζήτηση για την νέα τους "στέγη".

Ένα διαγραμμένο πλέον test-stream στο κανάλι του Ninja στο Youtube εντοπίστηκε και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως τελικά μεταφερθεί εκεί. Δείτε το σχετικό tweet.

[UPDATE: 8/7/20 - Ο Ninja ξεκίνησε livestream στο Youtube] Ο Ninja ανακοίνωσε στο Twitter ότι ξεκινάει livestream στο YouTube. Δεν ανακοινώθηκε ωστόσο κάποιου είδους αποκλειστικότητα.

Δείτε το βίντεο με τα 5 facts για τον Ninja.

Θυμίζουμε ότι ο streamer και η γυναίκα του, Jessica Blevins, δήλωσαν στο Twitter ότι "αυτή η εβδομάδα θα έχει πλάκα". Άραγε έχουν κατασταλάξει κάπου ή απλά τεστάρουν πλατφόρμες;

Παρακολουθήστε την δωρεά του Ninja για τον κορωνοϊό και τις φιγούρες Ninja της Funko Pop και συζητήστε για τον Ninja στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification