Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Διαγωνισμός με δώρο βιντεοκλήση με τον lead concept artist της Riot Games

Διαγωνισμός με δώρο βιντεοκλήση με τον lead concept artist της Riot Games

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/38/b3/f9/riot-games-manga-11-1596633790.jpg
 

Διαγωνισμός με δώρο βιντεοκλήση με τον lead concept artist της Riot Games

Καθώς επίσης physical και in-game δώρα.

Η Riot Games ανακοίνωσε τον διαγωνισμό Spirit Blossom-Themed Manga που απευθύνεται σε γραφίστες.

Αν είστε καλός στο να σχεδιάζετε τότε μπορείτε να σχεδιάσετε ένα manga σε μία σελίδα, το οποίο θα είναι βασισμένο στο cinematic Kin of the Stained Blade που βλέπετε παρακάτω.

Αφού σχεδιάσετε τον χαρακτήρα σας, ανεβάστε την εικόνα στο Twitter, κάντε tag τον λογαριασμό @UK_LoL και χρησιμοποιήστε το hashtag #SpiritBlossomManga . Ο διαγωνισμός αφορά όλο τον κόσμο και όχι μόνο την Αγγλία.

Τα βραβεία του διαγωνισμού περιλαμβάνουν τόσο physical, όσο και in-game αντικείμενα (όπως ένα αποκλειστικό merchandize set με το Spirit Blossom Haori, το ramen bowl και ένα πακέτο με pins).

Το Νο.1 βραβείο περιλαμβάνει βιντεοκλήση με τον Gem Lim, Lead concept artist της Riot Games, ο οποίος εργάζεται στην Αμερικάνικη εταιρεία από το 2012. Η προθεσμία ανάρτησης του δημιουργήματός σας για να μπείτε στον διαγωνισμό είναι μέχρι τις 17 Αυγούστου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 24 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη για το στέλεχος της Riot Games που παραιτήθηκε μετά από δημοσιεύματα κατά του George Floyd και συζητήστε για την Riot Games στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification