Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Υποψήφιος Γερουσιαστής των ΗΠΑ: "Το Dragon Ball Z είναι anime πορνό"

Υποψήφιος Γερουσιαστής των ΗΠΑ: "Το Dragon Ball Z είναι anime πορνό"

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/fa/48/us-congressional-candidate-attacks-dragon-ball-z-as-porn-19-1596641110.jpg
 

Υποψήφιος Γερουσιαστής των ΗΠΑ: "Το Dragon Ball Z είναι anime πορνό"

Ο KW Miller χαρακτηρίζει την σειρά "μέρος διεφθαρμένης ατζέντας".

Ο KW Miller, υποψήφιος για το Αμερικάνικο Κονγκρέσο ως Γερουσιαστής της Φλόριντα, κατέληξε να γίνει περίγελος του διαδικτύου μετά από ανάρτησή του στο Twitter όπου φαίνεται να μπερδεύει τις περιπέτειες του Super Saiyan Goku και της παρέας του με το πορνογραφικού περιεχομένου είδος του ιαπωνικού animation που είναι γνωστό ως hentai.

Ο Miller γράφει στο tweet του: “Τώρα πλέον εισάγουν μεγάλες ποσότητες anime πορνογραφίας στο διαδίκτυο. Το Dragon Ball Z είναι ένα από τα κορυφαία θέματα εδώ. Κάνουν τους χαρακτήρες των κινουμένων σχεδίων σεξουαλικά αντικείμενα προκειμένου να προωθήσουν μια διεφθαρμένη ατζέντα πάνω στα παιδιά μας. Τι ακολουθεί; Που θα σταματήσει;”

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση του υποψήφιου Γερουσιαστή δέχτηκε πληθώρα απαντήσεων. Ορισμένοι από τους χρήστες απάντησαν χιουμοριστικά, ενώ άλλοι τον κατέκριναν για την άγνοιά του ή σημαντικότερα θέματα με τα οποία θεωρούν ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί, όπως ο αριθμός των νεκρών από COVID-19 στην πολιτεία της Φλόριντα, από τους υψηλότερους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάποιες από τις απαντήσεις περιέχουν ακόμη και πραγματικό πορνό, επομένως να είστε προετοιμασμένοι για αυτή την εικονογραφία αν επιλέξετε να πατήσετε στο παραπάνω tweet για να δείτε τι ακολούθησε.

Διαβάστε το review του Dragon Ball FighterZ και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification