Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Καμένοι Ιάπωνες έκαναν ένα άριστο real-life βίντεο του Yakuza

Καμένοι Ιάπωνες έκαναν ένα άριστο real-life βίντεο του Yakuza

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c1/aa/cc/real-life-yakuza-15-1596668629.jpg
 

Καμένοι Ιάπωνες έκαναν ένα άριστο real-life βίντεο του Yakuza

Το πέτυχαν τέλεια.

Ένας Ιάπωνας youtuber έκανε πιστή αναπαράσταση του Yakuza σε βίντεο με ηθοποιούς και το πέτυχε άριστα.

Το βίντεο διαρκεί 11 λεπτά  και περιλαμβάνει περιπλανήσεις σε πόλη της Ιαπωνίας, το σύστημα μάχης, το stealth και φυσικά τα ευτράπελα του παιχνιδιού! Ο ηθοποιός που μιμείται τον Kiryu, μπορεί να μην του μοιάζει, ωστόσο μιμείται πολύ καλά το περπάτημά του και το πως παιχνίδι. Απολαύστε το παρακάτω.

Οι ηθοποιοί που συμμετείχαν είναι Ιάπωνες, αλλά όσοι έχετε παίξει Yakuza σίγουρα θα αντιληφθείτε τα αστεία στοιχεία του βίντεο. Την επιμέλεια του βίντεο έχουν οι χρήστες KaroruGans0 και hayaken_kmzw, οι οποίοι το αναδημοσίευσαν στο Twitter και το έχουν ήδη κάνει viral.

Διαβάστε περισσότερα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Yakuza: Like a Dragon, δείτε περισσότερα για το παιχνίδι και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification