Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οι μέτοχοι της Electronic Arts απέρριψαν αυξήσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη

Οι μέτοχοι της Electronic Arts απέρριψαν αυξήσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/51/bf/electronic-arts-logo-offices-62-1597165503.jpg
 

Οι μέτοχοι της Electronic Arts απέρριψαν αυξήσεις σε υψηλόβαθμα στελέχη

68% Όχι στις αυξήσεις.

Οι μέτοχοι της Electronic Arts απέρριψαν αυξήσεις υψηλόβαθμων στελεχών οι οποίες προτάθηκαν στο πρόσφατο ετήσιο meeting επενδυτών της εταιρείας που έλαβε χώρα στις 6 Αυγούστου.

Στις αρχές Ιουλίου, η CtW Investment Group, ένας από τους κύριους μετόχους της EA, πρότεινε και σε άλλους μετόχους να καταψηφίσουν την πρόταση αυτή. Αν περνούσε τότε τα υψηλόβαθμα στελέχη της EA θα αμείβονταν με καλύτερους μισθούς. Το 68% των μετόχων πείστηκαν από την CtW και ψήφισαν κατά του μέτρου. Στους ομίλους αυτούς συγκαταλέγονται οι Institutional Shareholder Services Inc., Glass Lewis & Co., California Public Employees’ Retirement System κ.α. Στόχος των μετόχων είναι η Αμερικάνικη εταιρεία να εγκαθιδρύσει σύστημα πληρωμών, το οποίο θα αμείβει την ανάπτυξη ταλέντων των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας.

Στα υψηλόβαθμα στελέχη που συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα αυξήσεων και τελικά δεν θα την λάβουν, συγκαταλέγονται ο διευθύνοντας σύμβουλος Blake Jorgensen και ο τεχνικός διευθυντής Kenneth Moss.

Οι μέτοχοι της Activision Blizzard πρότειναν ακριβώς το ίδιο μέτρο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι μετοχές που έχουν δεν επαρκούν. Συζητήστε περισσότερα για την Electronic Arts στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification