Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Apple μπλόκαρε Facebook update που αναφέρει ότι το App Store χρεώνει 30%

Η Apple μπλόκαρε Facebook update που αναφέρει ότι το App Store χρεώνει 30%

Friday, 28 Aug 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/70/f9/facebook-apple-7-1598633760.jpg
 

Η Apple μπλόκαρε Facebook update που αναφέρει ότι το App Store χρεώνει 30%

Τα κόμπλεξ συνεχίζονται.

Ενώ η διαμάχη ανάμεσα σε Epic Games και Apple, η οποία δέχτηκε μήνυση από την πρώτη για μονοπωλιακές πρακτικές, η Facebook πήρε το μέρος της Epic Games, κάτι που απ' ότι φαίνετια άλλαξε και την στάση της Apple προς το μεγαλύτερο social network.

Στο νέο update του Facebook app, υπάρχει ενημέρωση ότι το App Store κρατάει 30% προμήθεια από κάθε αγορά. Αυτό είναι κάτι που πλέον ξέρει ο μισός κόσμος, ωστόσο η Apple θίχτηκε κι έτσι η συγκυρία τα έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε από εκεί που της "την φύλαγε". Η Facebook θα εισάγει την λειτουργία των virtual events, για τα οποία η Apple αναγκαστικά θα της κρατάει το 30% στο iOS κι έτσι στο νέο update του app ενημερώνει τον κόσμο για την συγκεκριμένη προμήθεια, λέγοντας μάλιστα ότι ζήτησε από την Apple να αφαιρέσει την προμήθειά της, κάτι που η τελευταία αρνήθηκε.

Η Apple μπλόκαρε το update του Facebook app, βάζοντας ως αιτιολογία το ότι "περιέχει μη απαραίτητες πληροφορίες". Η Facebook δήλωσε στο Reuters ότι θα διερευνήσει εναλλακτικές μεθόδους στο μέλλον για να επικοινωνήσει το χαρακτηριστικό αυτό στους χρήστες της.

Συζητήστε για την διαμάχη της Epic Games με την Apple και την Google στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification