Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Apple έκλεισε όλα τα παιχνίδια της Epic Games στο App Store

Η Apple έκλεισε όλα τα παιχνίδια της Epic Games στο App Store

Sunday, 06 Sep 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b7/03/91/fortnite-mobile-ios-closes-15-1598818157.jpg
 

Η Apple έκλεισε όλα τα παιχνίδια της Epic Games στο App Store

Η Epic Games προσπαθεί νομικά να επανέλθει. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/20] Η Apple τερμάτισε την λειτουργία του developer account της Epic Games στο App Store και τα games της τελευταίας δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Τα games που αναπτύχθηκαν με Unreal Engine από άλλες εταιρείες, εκτός της Epic Games, είναι διαθέσιμα στο App Store. Η κόντρα τραβάει πλέον μέχρι τα άκρα, καθώς η Apple δήλωσε: "Είμαστε απογοητευμένοι που πρέπει να τερματίσουμε την λειτουργία του account της Epic Games στο App Store. Δουλεύαμε με την ομάδα της Epic Games για πολλά χρόνια στα λανσαρίσματα και τις κυκλοφορίες τους. Το δικαστήριο προτείνει ότι η Epic Games θα πρέπει να συμβαδίζει με τις οδηγίες του App Store και αντιθέτως η μήνυσή της προχωράει καθώς η Epic Games αρνήθηκε και συνέχισε να στέλνει updates για το Fortnite που παραβιάζουν τους όρους του App Store. Αυτό δεν είναι δίκαιο προς τους άλλους developers και μάλιστα βάζει τους gamers στη μέση της διαφωνίας. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον αλλά σήμερα αυτό δεν γίνεται"

Ως απάντηση των παραπάνω, ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, δήλωσε ότι η Apple δεν χρειαζόταν να τερματίσει τον λογαριασμό της Epic Games. Πλέον, όσοι έχετε το Fortnite Mobile στο iOS, δεν μπορείτε να το κάνετε update στο Chapter 2 Season 4.

Η Apple είχε κλείσει από το 2018 όλη την τριλογία Infinity Blade, ένα RPG που αποτελούσε δυνατό iOS exclusive και το ανέπτυξε η Epic Games, ενώ στο developer account της εταιρείας βρισκόταν και η beta του Spyjinx.

[UPDATE: 6/9/20 - Η Epic Games προσπαθεί νομικά να επανέλθει] Η Epic Games κατέθεσε δικαστικό αίτημα, με το οποίο ζητάει την επαναφορά του Fortnite στο App Store.

Η πρόταση αυτή έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου αιτήματος της Epic Games, το οποίο ζήτησε από την Apple να μην αφαιρεθεί η πρόσβαση της Epic Games στα development tools τα οποία συντηρούν την Unreal Engine στο iOS. Μένει να δούμε τι θα ακολουθήσει με την νέα αυτή πρόταση.

Δείτε την μήνυση της Epic Games στην Apple για μονοπωλιακές πρακτικές και συζητήστε για την διαμάχη της Epic Games με την Apple και την Google στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification