Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ο Snoop Dogg έχει ψυγείο Xbox Series X

Ο Snoop Dogg έχει ψυγείο Xbox Series X

Saturday, 24 Oct 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2c/e6/97/snoop-fridge-60-1603545493.jpg
 

Ο Snoop Dogg έχει ψυγείο Xbox Series X

Και το έχει γεμίσει με gin και χυμούς.

Όταν είχε ανακοινωθεί το Xbox Series X, το διαδίκτυο είχε γεμίσει με άπειρα memes που διακωμωδούσαν τον σχεδιασμό της κονσόλας.

Άλλοι το παρομοίαζαν με πύργο PC, άλλοι ψυγείο. Φαίνεται πως και η Microsoft γέλασε με τα memes, αφού η αμερικανική εταιρία έστειλε στον Snoop Dogg ένα Xbox Series X ψυγείο. Σε ένα βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Snoop Dogg (ο οποίος αργότερα το διέγραψε), βλέπουμε τον ράπερ να αναδεικνύει το Xbox Series X ψυγείο του. Μέσα στο ψυγείο βλέπουμε μπόλικο gin και χυμούς, καθώς και ένα Xbox Series X κείκ το οποίο του έστειλε η Microsoft για τα γενέθλιά του.

 

 

Στο τέλος του βίντεο o Snoop Dogg λέει την γνωστή φράση “it’s in the game”, η οποία είναι της EA και δεν έχει καμία σχέση με την Microsoft. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που ο ράπερ διέγραψε το βίντεο.

 

Τα Xbox Series X και S θα κυκλοφορήσουν στις 1 στις 10 Νοεμβρίου με τιμές στα 500 και 300 ευρώ αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα για τα Xbox Series X και S και συζητήστε για τις next-gen κονσόλες της Microsoft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/10/2020 07:51
O Snoop Dog έχει επίσης μπόλικο χόρτο και είναι ειδικός στο να φτιάχνεται .
Notification