Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η τιμή του Xbox Game Pass θα παραμείνει ως έχει

Η τιμή του Xbox Game Pass θα παραμείνει ως έχει

Thursday, 29 Oct 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5e/0e/fe/phil-spencer-44-1603992613.jpg
 

Η τιμή του Xbox Game Pass θα παραμείνει ως έχει

Σύμφωνα με δηλώσεις του Phil Spencer.

Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer δήλωσε ότι η συνδρομή για το Xbox Game Pass θα διατηρηθεί στην ισχύουσα τιμή.

Σε πρόσφατο podcast, ο Phil Spencer μίλησε για το μέλλον του Xbox Game Pass μετά από την ανησυχία μερικών εταιρειών ανάπτυξης για την εφαρμοστότατα της συνδρομητικής υπηρεσίας της Microsoft: "Θα είμαι ειλικρινής, υπάρχουν εταιρείες ανάπτυξης που έχουν μερικές ανησυχίες για το Xbox Game Pass και έχω κάνει συνομιλίες με αρκετούς εκπρόσωπους, οι οποίοι με ρωτάνε ποιοί είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι για την υπηρεσία. Συχνά με ρωτούν αν πρόκειται για κάποιου είδους εξασφάλισης μερικών συνδρομητών με χαμηλές τιμές και κατακόρυφη αύξηση της τιμής μετέπειτα. Η τιμή του Xbox Game Pass είναι βιώσιμη ως έχει. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για να αυξήσουμε την τιμή. Μας αρέσει η τιμή που έχει τώρα η υπηρεσία και από άποψη επιχειρηματικού μοντέλου είναι εντελώς βιώσιμο ως έχει, το εννοώ."

Μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Bethesda από την Microsoft, μερικοί συνδρομητές εξέφρασαν επίσης τις ανησυχίες τους όσον αφορά την τιμή, καθώς όλο και περισσότερες ομάδες ανάπτυξης φέρνουν τα video games τους στην υπηρεσία και η αύξηση της τιμής φάνταζε αναπόφευκτη. Μετά από τις δηλώσεις του Phil Spencer βέβαια, είναι ξεκάθαρο ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα: "Η θετική πλευρά του Xbox Game Pass είναι ότι μπορούμε να πάρουμε περισσότερα δημιουργικά ρίσκα, σε σχέση με το μοντέλο των retails. Μπορούμε να δώσουμε το πράσινο φως σε video games επειδή γνωρίζουμε ότι εκατομμύρια συνδρομητές του Game Pass θα το κατεβάσουν και θα το παίξουν."

Προσφάτως αποκαλύφθηκε ότι το Xbox Game Pass έχει καταφέρει να μαζέψει 15 εκατομμύρια συνδρομητές ενώ αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση μετά την συνεργασία της EA με την Xbox.

 

Διαβάστε για το ΕΑ Play που θα συμπεριληφθεί στο Xbox Game Pass και συζητήστε για την συνδρομιτική υπηρεσία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 30/10/2020 08:18
Καλό είναι να μην γίνουν αυξήσεις στις τιμές των pass.
Notification