Μάσκες Pokémon

Hot
Μάσκες Pokémon

Μάσκες Pokémon

+20 def κατά του κορωνοϊού.

Οι οπαδοί των Pokémon που ψάχνουν να προστατευθούν από τον κορωνοϊό τον χειμώνα, μπορούν να αγοράσουν μιας από τις επίσημες μάσκες Pokémon.

Η εταιρία που κατασκευάζει τις μάσκες και τις μπαντάνες δέχεται παραγγελίες και προσφέρει 151 διαφορετικές επιλογές, βασισμένες στα generation 1 Pokémon που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στις Pokémon Red και Blue. Η εταιρία που κατασκευάζει τις μάσκες, η Original Stitch, χρησιμοποιεί υλικά που περίσσεψαν από την κατασκευή μπλουζών για να κατασκευάσει τις μάσκες της. Από Bulbasaur μέχρι Mew, όλα τα 151 Pokémon της Kanto region απεικονίζονται στις μάσκες.

Οι μάσκες υπάρχουν σε δύο νούμερα (small, medium) και οι καταναλωτές μπορούν να διαλέξουν ένα από τα τέσσερα χρώματα υφάσματος για το εσωτερικό της μάσκας. Κάθε μάσκα κοστίζει 18 δολάρια ( περίπου 15 ευρώ) συν τα μεταφορικά. Δυστυχώς η εταιρία στέλνει μόνο σε περιορισμένες χώρες κι η Ελλάδα δεν είναι μια από αυτές.

Δείτε ακόμα τα ρούχα Super Mario και συζητήστε για την gaming επικαιρότητα στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/11/2020 07:55
Αν δίνουν και συν στο defense τότε αγοράζω άμεσα. :lol:
Notification