Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Οι Directors των Mass Effect και Dragon Age φεύγουν από την BioWare

Οι Directors των Mass Effect και Dragon Age φεύγουν από την BioWare

Thursday, 03 Dec 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/29/69/casey-hudson-mark-darrah-37-1607032681.jpg
 

Οι Directors των Mass Effect και Dragon Age φεύγουν από την BioWare

Οι Casey Hudson και Mark Darrah παραιτήθηκαν.

Η BioWare θα χάσει δύο ηγετικά στελέχη της, καθώς ο Casey Hudson και ο Mark Darrah, ανακοίνωσαν την παραίτησή τους.

Ο Casey Hudson ήταν γενικός διευθυντής, ιδιαίτερα γνωστός για την συμβολή του στη σειρά Mass Effect, την οποία συνδημιούργησε, ενώ ήταν και director μέχρι και το Mass Effect 3. Στη συνέχεια αποχώρησε και το αποτέλεσμα φυσικά ήταν το μαύρο χάλι του Mass Effect: Andromeda. Ο Mark Darrah ήταν αντίστοιχα director στη σειρά Dragon Age.

Αμφότεροι παραιτήθηκαν λέγοντας ότι "θα παραχωρήσουν την θέση τους στη νεότερη γενιά", ωστόσο είναι ακόμη αρκετά νέοι. Ο Hudson έγραψε: "Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση και οι μεγάλες αλλαγές έρχονται με αξιοσημείωτη λύπη. Θα μου λείψει το να δουλεύω κάθε μέρα με developers συναρπαστικών projects. Αλλά γνωρίζω επίσης ότι αυτή είναι μια καλή περίοδος για αλλαγή, τόσο για μένα, όσο και για την BioWare".

Ο Darrah δήλωσε με την σειρά του: "Η απόφαση αυτή ήταν δύσκολη για μένα. Η ομάδα των απίστευτων developers του Dragon Age, κάνει την ζωή μου καλύτερη. Μου έμαθαν τόσα πολλά. Αλλά η δύναμη της ομάδας έκανε τα πάντα πιθανά. Θεωρώ ότι το Dragon Age όχι απλά θα επιβιώσει χωρίς εμένα, αλλά θα ευδοκιμήσει".

Τα δύο στελέχη εργάζονταν στη BioWare για 20 χρόνια. Ο Darrah ξεκίνησε ως Lead developer στη σειρά Baldur's Gate και ο Hudson ως technical artist στο MDK2. Ο δεύτερος είχε φύγει από την BioWare τον Αύγουστο του 2014 και επέστρεψε τον Ιούλιο του 2017. Άραγε το δίδυμο ετοιμάζει κάτι μαζί; Για να δούμε. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι σειρές Dragon Age και Mass Effect θα έχουν δύο σοβαρότατες απώλειες, ειδικά αν κρίνουμε την μετριότητα που είδαμε στους περισσότερους τομείς του Mass Effect: Andromeda, χωρίς τον Hudson.

Διαβάστε τα reviews των Mass Effect και Dragon Age. Συζητήστε για την BioWare στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/12/2020 16:01
Η αλήθεια είναι πως είναι μεγάλη η απώλεια για την εταιρεία που θα πρέπει να ξανασκεφτεί την δημιουργία τίτλων όπως το Mass Effect. Ανυπομονούμε για τις δημιουργίες των δύο στελεχών που έφυγαν.
Notification