Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις To Steam εμφανίζει πλέον τα Perfect Games σας και προσθέτει νέο τρόπο περιήγησης

To Steam εμφανίζει πλέον τα Perfect Games σας και προσθέτει νέο τρόπο περιήγησης

Thursday, 10 Dec 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/c2/70/steam-perfect-games-10-1607621491.jpg
 

To Steam εμφανίζει πλέον τα Perfect Games σας και προσθέτει νέο τρόπο περιήγησης

Δύο πειραματικές λειτουργίες του Steam Labs.

To Steam πρόσθεσε μία νέα καρτέλα στην πλατφόρμα για να εμφανίζονται τα "Perfect Games" σας.

Στην συγκεκριμένη λίστα θα συμπεριλαμβάνονται τα games στα οποία έχετε ξεκλειδώσει όλα τα διαθέσιμα achievements. Πρόκειται για μία κίνηση που φαίνεται να μοιάζει με αυτή των Platinum Trophies στο PlayStation.


Υπάρχει επίσης μία νέα πειραματική επιλογή μέσα στο Steam Labs, που προσθέτει το New & Noteworthy τομέα στο πάνω μέρος του μενού, αντικαθιστώντας το Browse με το Categories. Προστίθεται λοιπόν ένας νέος τρόπος να περιηγηθείτε στην πλατφόρμα του Steam, μέσω των Special Sections (όπως τα free-to-play ή VR), Genres (το οποίο περιέχει subgenres, οπότε π.χ. κάτω από το RPG θα βρείτε το CRPG, JRPG κλπ), Themes (όπως choices matter και LGBTQ+ και τέλος Social & Players (χωρισμένο σε co-op, LAN, single-player κ.ο.κ).

Αν επιλέξετε κάτι από τα παραπάνω θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα ειδικά για το είδος που έχετε επιλέξει, με περισσότερες επιλογές περιήγησης από ότι στο παρελθόν. Όπως εξηγεί και το επίσημο blog post, "πρόκειται για μέρος της προσπάθειας της Valve να κάνει ευκολότερη την εύρεση των video games μέσα στην πλατφόρμα."

 

Η Valve παρατήρησε ότι οι πελάτες της έψαχναν για video games με τρεις διαφορετικούς τρόπους, ψάχνοντας με βάση τις προτιμήσεις τους, ψάχνοντας για video games με συγκεκριμένο περιεχόμενο και άλλοι ψάχνοντας video games για συγκεκριμένες καταστάσεις. Οι 63 κατηγορίες στο μενού, είναι μία μείξη ήδη υπαρχόντων tags και player modes τα οποία ορίστηκαν μέσω των metadata που παρείχαν οι developers. Μπορείτε να βρείτε την αλλαγή στο Steam Labs κάτω από το Store Navigation Experiment, αν θέλετε να το δοκιμάσετε. Φυσικά εφόσον βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, δεν είναι απίθανο να συναντήσετε μερικά προβλήματα και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Valve ζητάει feedback από τους gamers.

Διαβάστε για το ποσοστό των gamers στο Steam που επιλέγουν να παίξουν με controller και συζητήστε για την πλατφόρμα στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/12/2020 08:36
Πολύ καλή αυτή η λειτουργία έτσι ώστε να ξεχωρίζουν οι παίκτες αυτό που θέλουν πιο εύκολα.
Notification