Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Capcom Cup ακυρώθηκε για φέτος

Το Capcom Cup ακυρώθηκε για φέτος

Monday, 18 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c2/96/03/Capcom-cup-2021-canceled-7-1610974997.jpg
 

Το Capcom Cup ακυρώθηκε για φέτος

Θα γίνει όμως σε online μορφή.

Λόγω της πανδημίας η Capcom αποφάσισε να ακυρώσει το fighting τουρνουά Capcom Cup,όμως το events θα πραγματοποιηθεί online τον Φεβρουάριο μέσω του Capcom Pro Tour.
 
Το Capcom Cup και το Street Fighter League World Championship ήταν να πραγματοποιηθούν στο διάστημα 19 – 21 Φεβρουαρίου, όμως η Capcom ακύρωσε και τα δύο events λόγω της πανδημίας. Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: Παρόλο που πιστεύαμε ότι θα είχαμε υλοποιήσει ένα πολύ καλό event με ελάχιστο ρίσκο για τους παίκτες και το προσωπικό, αλλάξαμε γνώμη, καθώς η κατάσταση έχει εξελιχθεί και η παγκόσμια πανδημία έχει επεκταθεί. Όσοι παίκτες κέρδισαν σε αρχικό online αγώνα θα λάβουν πρόσκληση για να συμμετέχουν στον τελικό και εμείς βρισκόμαστε στην διαδικασία επιβεβαίωσης των συμμετοχών τους. 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες για την online μορφή του Capcom Cup θα μάθουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το ίδιο το event θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Φεβρουαρίου. 
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:49
Μέχρι να τελειώσει το όλο θέμα με τον ιό θα γίνονται online τα περισσότερα events.
Notification