Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι το Apex Legends αντέγραψε έναν χαρακτήρα της

Ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι το Apex Legends αντέγραψε έναν χαρακτήρα της

Friday, 22 Jan 2021  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f6/c4/98/fuse-apex-legends-94-1611326746.jpg
 

Ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται ότι το Apex Legends αντέγραψε έναν χαρακτήρα της

Οι ομοιότητες μεταξύ των δύο είναι φανερές.

Η Respawn Entertainment, εταιρεία ανάπτυξης του Apex Legends, προσφάτως παρουσίασε έναν νέο χαρακτήρα, τον Fuse, ο οποίος θα εισαχθεί στο δημοφιλές Battle Royale στις 2 Φεβρουαρίου, μαζί με την έναρξη της 8ης season. Λίγο μετά την αποκάλυψη του Fuse, μία μικρή ομάδα ανάπτυξης, η NOWAA, δήλωσε στο Nintendo Life ότι πιστεύει πως ο Fuse είναι αντιγραφή του Hunter, ενός χαρακτήρα που συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο Shooter της NOWAA με τίτλο BulletVille.

Η NOWWA δήλωσε: "Είμαστε χαρούμενοι που άρεσε τόσο πολύ ο Hunter στην ομάδα του Apex Legends σε σημείο να θέλουν να τον αναδημιουργήσουν. Ελπίζουμε ακόμα και σε κάποιο crossover! Δυστυχώς φοβόμαστε ότι επειδή είμαστε μία μικρή ομάδα ανάπτυξης της οποίας το video game δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, ο κόσμος θα θεωρήσει ότι αντιγράψαμε το Apex Legends, κάτι που δεν είναι αλήθεια."

Σε μία σειρά από emails, ο CEO Yohami Zerpa, εξήγησε ότι η ομάδα ανάπτυξης είναι σε συζητήσεις με την EA Originals ώστε να επιμεληθεί της κυκλοφορίας του BulletVille. Ο Yohami Zerpa δήλωσε: "Δεν θεωρώ ότι υπάρχει απαραίτητα κάποια σύνδεση μεταξύ της EA Originals και της Respawn, αρκεί να πω μόνο ότι η ΕA ξέρει για εμάς πολύ λίγα πράγματα."

Αν παρατηρήσουμε τους δύο χαρακτήρες, υπάρχουν σίγουρα κάποιες ομοιότητες. Έχουν και οι δύο high tech κάλυμμα για το μάτι, μία λευκή λωρίδα στα μαλλιά τους, μουστάκι, ένα μηχανικό χέρι, περιδέραιο, γάντια και μερικές ομοιότητες ακόμα που μπορεί να παρατηρείτε. Ο Hunter έχει ένα πιστόλι και ένα rocket launcher ενώ η ultimate του Fuse είναι επίσης rocket launcher.

Apex legends fuse hunter copied

Από την άλλη μεριά φαίνεται πως και το BulletVille δεν έχει πρόβλημα με το να δανειστεί concepts χαρακτήρων, όπως για παράδειγμα η Angel η οποία έχει χαρακτηριστικές ομοιότητες με την Mercy του Overwatch.

Ο διευθύνων σύμβουλος της NOWAA δήλωσε ότι η ομάδα εξετάζει τις επιλογές της και ότι το παράπονο δεν έγινε ώστε να εξασφαλίσουν ένα μεγάλο ποσό αποζημίωσης, καθώς όπως δήλωσε τα νομικά μέτρα εναντίον της EA θα ήταν πολύ δαπανηρά για την ομάδα ανάπτυξης. Συνέχισε λέγοντας ότι προς το παρόν τον ενδιαφέρει να μην πει ο κόσμος πως ο Hunter είναι μία αντιγραφή του Fuse και ότι παρά το ότι ελπίζει σε μία συμφωνία με την ΕΑ, ενδέχεται η NOWAA να αλλάξει τον σχεδιασμό του χαρακτήρα της για να αποφύγει την ταμπέλα της αντιγραφής.

Αν σας ενδιαφέρει το BulletVille μπορείτε να κάνετε εγγραφή για την beta στο επίσημο site.

Διαβάστε το review του Apex Legends.

Διαβάστε για την γυναίκα που iσχυρίζεται ότι η Seraphine του League of Legends είναι βασισμένη στην ίδια και συζητήστε για το Apex Legends στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/01/2021 09:18
Δημιουργία εντυπώσεων και τράβηγμα της προσοχής των μέσων ενημέρωσης.
Notification