Ο lead designer του Hogwarts Legacy είχε ένα anti-social justice κανάλι στο YouTube

Hot
Ο lead designer του Hogwarts Legacy είχε ένα anti-social justice κανάλι στο YouTube

Ο lead designer του Hogwarts Legacy είχε ένα anti-social justice κανάλι στο YouTube

Παραιτήθηκε από την Avalanche.[UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση 22/2/21] Ο Troy Leavitt, ο lead designer το επερχόμενου Harry Potter Hogwarts Legacy της WB Games, είχε ένα anti-social justice και anti-feminist κανάλι στο YouTube πριν προσληφθεί από την εταιρία ανάπτυξης.

Το 2020 η Avalanche είχε ανακοινώσει ότι θα αναπτύξει ένα νέο Harry Potter RPG βασισμένο στο σύμπαν που είχε δημιουργήσει η JK Rowling. Τότε, η JK Rowling είχε προκαλέσει αντιδράσεις λόγω των τρανσφοβικών δηλώσεών της και η εταιρία ανάπτυξης είχε δηλώσει ότι δεν υιοθετεί τις απόψεις της συγγραφέως. Τώρα, φαίνεται πως η εταιρία ανάπτυξης έχει να δώσει κάποιες εξηγήσεις, αφού ο lead designer Troy Leavitt δημοσίευε βίντεο ως pro-Gamergate YouTuber.

 

 

 

Μέσα στο σαββατοκύριακο, ο Liam Robertson, gaming insider και σχολιαστής, δημοσίευσε μια σειρά από tweets που αποκάλυπταν λεπτομέρειες σχετικά με το παρελθόν και τις απόψεις του Troy Leavitt. Το κανάλι του Leavitt ωστόσο είναι αδρανές από το 2018. Όπως δήλωσε και ο Leavitt: “Είχα γνωστοποιήσει το κανάλι μου στην WB Games και δεν φάνηκε να αποτελεί πρόβλημα. Όχι ότι συμφωνούν με τις απόψεις μου, φυσικά, όμως φαίνεται να τους νοιάζει περισσότερο να αναπτύξουν ένα καλό RPG, παρά να προωθούν συγκεκριμένες ατζέντες.”

[UPDATE: 5/2/21 – Ο Troy Leavitt παραιτήθηκε από την WB Games] Ο Troy Leavitt ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Avalanche στο Twitter και δήλωσε ότι θα πει τον λόγο της παραίτησής του σε ένα μελλοντικό βίντεο στο YouTube και ότι έχει να πει μόνο καλά λόγια για την WB Games, του developers και το επερχόμενο Hogwarts Legacy.

O Leavitt δήλωσε: "Ένιωθα απόλυτα ασφαλής στην θέση που βρισκόμουν, όμως ήθελα παρόλα αυτά να παραιτηθώ και θα εξηγήσω τους λόγους στο βίντεο που θα ανεβάσω στο. Έχω τέλεια διάθεση και εξαιρετική σχέση με την WB Games και την Avalanche".

 

 

Διαβάστε περισσότερα για το Hogwarts Legacy και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 letefte (Level 7) 23/02/2021 11:53
Έχοντας παρακολουθήσει το κανάλι του Troy Leavitt εδώ και καιρό μπορώ να πω με σιγουριά πως ούτε αντιδραστικός ακροδεξιός είναι, ούτε προωθεί κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί μεμπτό.
Πριν τον κρίνουν σαν άνθρωπο οι gaming insiders καλό θα ήταν να μπουν στον κόπο να του μιλήσουν ή έστω να δουν όλο το κανάλι (δεν έχει είναι πολύ μεγάλο) και να μην παραπλανούν τον κόσμο κρύβοντας τα βίντεο που αποδεικνύουν πως λένε ψέματα.
Το ότι κάποιος είναι λίγο πιο συντηρητικός στις απόψεις του δεν σημαίνει πως είναι ακροδεξιός.