H Google αρνείται ότι ακύρωσε το Horror Game του Hideo Kojima

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
H Google αρνείται ότι ακύρωσε το Horror Game του Hideo Kojima

H Google αρνείται ότι ακύρωσε το Horror Game του Hideo Kojima

Google: "Οι δηλώσεις ήταν ανακριβείς και διέδωσαν φήμες ως γεγονότα." [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/2/21] Το κλείσιμο των εταιρειών ανάπτυξης του Google Stadia, έφερε ορισμένες ακυρώσεις σημαντικών games. Η σημαντικότερη όλων ήταν ένα νέο Horror Game του Hideo Kojima.

Ο Ιάπωνας game designer επρόκειτο να συνεργαστεί με την Konami για το Silent Hills (του οποίου το demo κυκλοφόρησε ως P.T.), αλλά οι δύο πλευρές διέκοψαν συνεργασία κι έτσι ο Kojima ανέπτυξε το Death Stranding. Επειδή όμως πολλοί gamers είχαν την απορία πως θα ήταν ένα Horror Game από τον διάσημο δημιουργό, η απορία αυτή...επρόκειτο να μας λυθεί. Ωστόσο, η Google ακύρωσε για δεύτερη φορά το νέο Horror του Kojima και συγκεκριμένα η ακύρωση έγινε μέσα στο 2020.

Το συγκεκριμένο Horror Game θα κυκλοφορούσε σε επεισόδια για το Stadia. Η Jade Raymond, πρώην επικεφαλής των εταιρειών ανάπτυξης του Stadia, είχε επισκεφθεί την Kojima Productions για την επικείμενη συνεργασία, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της Google, Phil Harrison, ήταν αυτός που διέκοψε το project.

[UPDATE: 1/3/21 - Google: "Οι δηλώσεις ήταν ανακριβείς και διέδωσαν φήμες ως γεγονότα"] Η Google δήλωσε στο GamesRadar+, ότι η αναφορά του VGC σχετικά με την ακύρωση του project των Kojima και Yu Suzuki ήταν ψευδής: "Οι δηλώσεις ήταν ανακριβείς και διέδωσαν φήμες ως γεγονότα".

Στις δηλώσεις της, η Google ανέφερε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση, ούτε έχει ανακοινώσει κάτι σε συνεργασία με τον Kojima ή τον Yu Sazuki.

Διαβάστε περισσότερα για τo κλείσιμο της Stadia Games and Entertainment και συζητήστε για την υπηρεσία Google Stadia στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 28/02/2021 14:35
Το Stadia έκανε περισσότερη ζημιά απο ότι νόμιζα :sad:
#2 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 18:14
Είναι πολύ μεγάλο κρίμα αν αυτό συνέβη .
Notification