Η Sony θέλει να εξαγοράσει την Paramount

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony θέλει να εξαγοράσει την Paramount

Η Sony θέλει να εξαγοράσει την Paramount

Μαζί με μία ακόμη εταιρεία.

Η Sony και η Apollo Global Management θέλουν να αγοράσουν την Paramount.

Στον αγώνα για την απόκτηση της Paramount, η Skydance Media έχει ακόμα τον πρώτο λόγο. Αλλά μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες. Σύμφωνα με τους New York Times, μια επενδυτική εταιρεία, η Apollo Global Management, βρίσκεται σε συνομιλίες με τη Sony Pictures για μια κοινή προσφορά για την εξαγορά της Paramount, του ιστορικού στούντιο πίσω από το Mission: Impossible και πολλά άλλα franchise ταινιών και τηλεοπτικών σειρών.

Επίσημα, ούτε η Sony ούτε η Apollo βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαπραγματεύσεις με την ίδια την Paramount, η οποία συνομιλεί μόνο με τη Skydance. Ωστόσο, η πιθανή συμφωνία με τη Skydance δεν έτυχε θετικής υποδοχής από πολλούς από τους επενδυτές της Paramount. Το Bloomberg λέει ότι ο επενδυτής της Paramount William Riley, ενημέρωσε επισήμως την πρόεδρο της Paramount, Shari Redstone. Επειδή η Redstone έχει έλεγχο συμμετοχής στη μετοχή της Paramount, αυτή τη στιγμή πιέζει για πώληση στη Spyglass χωρίς να ζητήσει από τους υπόλοιπους μετόχους να την ψηφίσουν.

Κατά τη διάρκεια ενός προγενέστερου σταδίου διαπραγματεύσεων, η Apollo επέκτεινε μια προσφορά για την Paramount που θα είχε αξία 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιελάμβανε το χρέος της Paramount. Η Paramount φαίνεται ότι αγνόησε αυτή την προσφορά επειδή βρίσκεται στη μέση μιας συμφωνίας αποκλειστικότητας για διαπραγματεύσεις με τη Skydance. Η New York Post ανέφερε πρόσφατα ότι η Paramount και η Skydance ενδέχεται να μην κλείσουν μια συμφωνία πριν λήξει αυτή η αποκλειστική περίοδος στις 3 Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την δικαστική αγωγή που κέρδισε η Sony για το DualSense και συζητήστε για την Ιαπωνική εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification