Mother Simulator

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Mother Simulator

Mother Simulator

Γίνε η μαμά. Τάισε τον μικρό και αντιμετώπισε δυσκολίες!

Έχουμε δει ένα σωρό simulators, όπως το Surgeon Simulator (πως να σκοτώσεις ασθενή) ή το Farming Simulator στο οποίο γίνεστε αγρότης. Ωστόσο, η εταιρεία ανάπτυξης Steppe Hare Studio σας δείχνει πως είναι να είστε...μητέρα!

Στο Mother Simulator έχετε ένα μωρό και πρέπει να το ταϊσετε, να το καθαρίσετε, να αντιμετωπίσετε διάρροια ή να αντιμετωπίσετε τον χιονιά. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο Steam Early Access και το gameplay του βασίζεται σε κάμερα πρώτου προσώπου. Επίσης, υπάρχουν levels με χρονικό όριο, όπως για παράδειγμα η προετοιμασία για το μπιμερό του μωρού (πλένετε το μπουκάλι, το γεμίζετε ζεστό νερό, προσθέτετε το γάλα σκόνης, βάζετε την πιπίλα και όλα αυτά πριν το παιδί πεθάνει της ποίνας), ενώ διαθέτει και διάφορα challenges, όπως για παράδειγμα να ταϊζετε τον μικρό, ενώ τρώτε κι εσείς ταυτόχρονα.

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να αλλάξετε πάνες στο παιδί σας, ενώ υπάρχουν και minigames, όπως για παράδειγμα το να πετάτε βρώμικες πάνες από το παράθυρο ή να στοχεύετε το καλάθι λες και παίζετε...μπάσκετ. Στα challenges θα αντιμετωπίσετε μέχρι και τροφική δηλητηρίαση ή μια νέα Εποχή των παγετώνων

Το Mother Simulator θα κυκλοφορήσει για PC και κοστίζει μόλις 2 ευρώ στο Steam Early Access. Αν μας διαβάζουν όσες (και όσοι) θέλουν να γίνουν γονείς ας του ρίξουν μια ματιά κι ας το σχολιάσουν στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification