Sony: "Δεν είμαστε τέλειοι, δεν ξεχνάμε γιατί πέτυχε το PS4"

Hot
Sony: "Δεν είμαστε τέλειοι, δεν ξεχνάμε γιατί πέτυχε το PS4"

Sony: "Δεν είμαστε τέλειοι, δεν ξεχνάμε γιατί πέτυχε το PS4"

Ο Shuhei Yoshida δηλώνει περήφανος για την πορεία της εταιρείας.

 

Ο Shuhei Yoshida μίλησε για την επιτυχία του PS4.

Το PS4 ηγείται των πωλήσεων στην τωρινή γενιά κονσολών πράγμα που έχει αλλάξει και τον τύπο παιχνιδιών που παράγει η ιαπωνική εταιρεία. Όπως όλα τα χρόνια συνεχίζουν να προσφέρουν στο κοινό τους πολυάριθμα first αλλά και third party games. Ωστόσο, όσο η Microsoft κάνει βήματα στην προώθηση του backwards compatibility, υπάρχουν αρκετοί fans που ζητούν κάτι ανάλογο και από την Sony.

Ο πρόεδρος της Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, έλαβε ένα βραβείο στην Develop conference στο Brighton και μίλησε για την καριέρα του στην Sony από το 1993 και ύστερα. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το PS4, την πιο πρόφαση κονσόλα της εταιρείας: “Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Δεν ξέρω γιατί. Είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε τέλειοι. Το PS4 τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά δεν ξεχνάμε γιατί βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο”.

Μην ξεχνάμε πως κυκλοφορούν αρκετές φήμες για το PS5, με την Sony να μας αφήνει στο σκοτάδι μέχρι στιγμής. Μάλιστα αποκάλυψαν πως υπάρχουν αρκετά exclusives τα οποία εν έχουν ανακοινώσει επειδή είναι αρκετά νωρίς. Το σίγουρο είναι πως οι πωλήσεις του PS4 συνεχίζουν να αυξάνονται και τα νούμερά του απειλούν και την περίπτωση του PS3.

Διαβάστε για την παρουσία της Sony στην E3 2018 και συζητήστε για το event στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification