Ανακοινώθηκε περιεχόμενο Fantastic Four για τα games της Marvel

Hot
Ανακοινώθηκε περιεχόμενο Fantastic Four για τα games της Marvel

Ανακοινώθηκε περιεχόμενο Fantastic Four για τα games της Marvel

Η εταιρεία αναφέρθηκε και στο Spider-Man. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 7/1/19] Το 2019 ξεκίνησε αρκετά δραστήριο για την Marvel Games με την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την Second Dinner (πρώην developers της Blizzard), αλλά δεν φαίνεται να σταματά εκεί, αν η αλλαγή στο logo της εταιρείας στο Twitter όντως σημαίνει κάτι.

Το logo το οποίο πριν έγραφε "Marvel Games" πλέον γράφει "Marvel G4mes", με τον αριθμό 4 να αντικαθιστά το γράμμα "A":

Marvel Games

Υπάρχουν διάφορες θεωρίες για αυτή την αλλαγή. Η πρώτη από αυτές είναι ότι μπορεί να σημαίνει πως το Marvel vs Capcom 4 βρίσκεται υπό ανάπτυξη, κάτι που έχει ζητήσει πολύς κόσμος μετά από την αποτυχία του Marvel vs Capcom Infinite. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ πιθανό αν ληφθεί υπόψη το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του MvC Infinite και την αποτυχία του να μην αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο για την ανάπτυξη ενός ακόμα sequel τόσο σύντομα.

Η άλλη σκέψη είναι ότι η Marvel κάνει tease κάτι σχετικό με τους πρώτους της ήρωες, τους Fantastic Four, κάτι που είναι αρκετά πιο πιθανό μιας και αύριο ξεκινάει ένα event της Marvel που θα διαρκέσει μια εβδομάδα και αφορά τους συγκεκριμένους ήρωες. Αν και οι περισσότερες ανακοινώσεις που αφορούν τους Fantastic Four αναμένεται να έχουν να κάνουν με comics, δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί και κάτι σχετικό με το gaming. Περαιτέρω φήμες λένε ότι ίσως αυτό να είναι το game για το οποίο συνεργάζεται η Marvel με την Second Dinner.

 [UPDATE: 9/1/19 - θα προστεθεί περιεχόμενο Fantastic Four σε διάφορα games]  Η Marvel ανακοίνωσε ότι οι Fantastic Four θα κάνουν την παρουσία τους αισθητή στα διάφορά της games στα πλαίσια των εορταστικών της events που τιμούν τους συγκεκριμένους ήρωες αυτή την εβδομάδα. Χαρακτήρες να περιμένετε να δείτε κυρίως σε mobile games όπως τα Future Fight, Contest of Champions και Strike Force, ενώ σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προστεθεί περιεχόμενο σχετικό με τους Fantastic Four και στο Spider-Man.


Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα το τι θα περιλαμβάνει η προσθήκη αυτή στο Spider-Man, ωστόσο η προσθήκη χαρακτήρων σε ένα AAA game δεν είναι απλή (όυτε φθηνή) υπόθεση, οπότε πολύ πιθανότερο όσον αφορά το Spider-Man είναι να πρόκειται για κοστούμια.

Διαβάστε το review του Marvel's Spider-Man και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 10/01/2019 13:48
Έχω παίξει το Fantastic Four στο PS2 και μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να είναι αντάξιο.
Notification