Νέα Ζηλανδία: Σκοτώθηκαν 49 άτομα από τρομοκράτη, αναφορά στον PewDiePie

Hot
Νέα Ζηλανδία: Σκοτώθηκαν 49 άτομα από τρομοκράτη, αναφορά στον PewDiePie

Νέα Ζηλανδία: Σκοτώθηκαν 49 άτομα από τρομοκράτη, αναφορά στον PewDiePie

Ο YouTuber απάντησε.

Τρομοκρατική επίθεση πραγματοποιήθηκε σε δύο τζαμιά της Νέας Ζηλανδίας με τους νεκρούς να φτάνουν μέχρι στιγμής τους 49.

Δράστης της επίθεσης ήταν ο Αυστραλιανός πολίτης Brenton Tarrant ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές αφού πραγματοποίησε livestream της επίθεσης στο Facebook. Κατά την διάρκεια του livestream και λίγο πριν την επίθεση ο δράστης λέει στην κάμερα ''Και να θυμάστε παιδιά, κάντε subscribe στον PewDiePie.'' Το βίντεο με την αναφορα, όπως είναι λογικό, έχει διαγραφεί από τα social media. Σε απάντησή του στο Twitter ο PewDiePie σχολίασε: ''Νιώθω τρομερά αηδιασμένος με το γεγονός πως αυτός ο άνθρωπος ξεστόμισε το όνομά μου. Η καρδιά και σκέψη μου βρίσκονται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία.''

Στον πλέον διεγραμμένο Twitter λογαριασμό του δράστη βρέθηκαν διάφορες φωτογραφίες με γεμιστήρες όπλων καθώς και link με ένα έγγραφο 74 σελίδων το οποίο φαίνεται να είναι το μανιφέστο που οδήγησε στην επίθεση, στο οποίο κάνει μεταξύ άλλων και αναφορά στα video games.

Διαβάστε επίσης για την πολύνεκρη επίθεση σε τουρνουά Madden NFL καθώς και για την απειλή που δέχτηκε ο PewDiePie από developer της Ubisoft.

Συζητήστε για τον Pewdiepie στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Nocturnius (Level 9) 15/03/2019 15:02
Και θα βγουν κλασσικα οι γνωστοι-αγνωστο ι βλακες και θα κατηγορουν τα video games οτι φταινε για τη βια και ολων των ειδων τις κακουχιες που πλητουν τη σημερινη κοινωνια :-|
#2 Blood Prince (Level 30) 15/03/2019 17:07
Αρχικά νόμισα πως ο τύπος της φωτογραφίας ήταν ο τρομοκράτης και σκέφτηκα "πάλι γενειοφόρος ;" αλλά στην συνέχεια κατάλαβα πως πρόκειται για τον PewDiePie.
Τα Videogames δεν είναι υπεύθυνα αλλά σίγουρα επηρεάζουν μια μικρή μερίδα αλλοπρόσαλλων και τους ωθούν στο έγκλημα.
Notification