Phil Spencer: "Θα δώσω στις first-party εταιρείες του Xbox τον χρόνο που χρειάζονται"

Phil Spencer: "Θα δώσω στις first-party εταιρείες του Xbox τον χρόνο που χρειάζονται"

Phil Spencer: "Θα δώσω στις first-party εταιρείες του Xbox τον χρόνο που χρειάζονται"

Επικρατεί κλίμα εμπιστοσύνης για τα νέα exclusives.

 

Ο Phil Spencer μίλησε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στις εταιρείες που βρίσκονται υπό την αιγίδα του Xbox όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων exclusives.

Το μεγάλο όνομα του Xbox brand συμμετείχε σε μία συνέντευξη με το Kotaku και μίλησε για την κατεύθυνση που έχει πάρει το Xbox αλλά και το πώς αναμένεται να κινηθεί η Xbox Team σχετικά με τα first-party games. Όταν Phil Spencer ρωτήθηκε για το πώς το Xbox θα αποκτήσει πολύ ποιοτικά games, καθότι τα τελευταία χρόνια είδαν τις Nintendo και Sony να κερδίζουν τίτλους Game of the Year, ο ίδιος υποστήριξε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ομάδα τους και οι νέες εταιρείες που έχουν θέσει υπό την κατοχή τους αναμένεται να προσφέρουν νέα games που θα λάμψουν, απλά δίνοντάς τους τον χρόνο που χρειάζονται.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: “…έγινε πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε ένα portfolio ανακοινώσεων, την στιγμή που θέλανε να παραδώσουμε τα πάντα στην σωστή ημερομηνία που είχε επιλεγεί προ τριών χρόνων. Η υποστήριξη που δεχόμαστε τώρα και που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια μας επέτρεψε να επενδύσουμε στα first-party μας, προσθέτοντας οκτώ νέες εταιρείες και δημιουργώντας χώρο για εμάς να εστιάσουμε στην ποιότητα”.

Η αναφορά του στα περιθώρια που θα δώσει στα first party studios του Xbox έγινε όταν ρωτήθηκε για το πόσα games βρίσκονται αυτή την στιγμή υπό ανάπτυξη: “Νομίζω πως αυτό που βλέπω με τον Matt Booty για τα first party, τον αριθμό των εταιρειών που έχουμε και τον αριθμό των games σε development είναι: δεν θέλω να ανακοινώσω πράγματα σε λάθος στιγμή για να κερδίσω κάποιο rating system. Νιώθω πως μπορώ να δώσω στις ομάδες μας τον χρόνο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες δημιουργικές θέσεις για να χτίσουν τα games που επιθυμούν. Και όταν τα πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα τους δώσουμε τον κατάλληλο χρόνο”.

Δείτε την press conference της Microsoft στην E3 2019 και συζητήστε για τα όσα ανακοινώθηκαν στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 29/06/2019 21:45
Τελευταία όλο ανέκδοτα μας λέει ο Spencer.Να 'σαι καλά ρε Phil,οτι χρειαζόμασταν.
Notification