Dog Petting Simulator

Hot
Dog Petting Simulator

Dog Petting Simulator

Παίξτε με το κατοικίδιό σας και μεγαλώστε το.

Το Dog Petting Simulator είναι ένα Simulation στο οποίο χαϊδεύετε σκύλους. Ναι, καλά ακούσατε. Μπορεί να μην ακούγεται κάτι ιδιαίτερο αλλά υπόσχεται ότι θα ευχαριστήσει όλους τους ζωόφιλους.

Η ακριβής περιγραφή που δίνει η εταιρεία ανάπτυξης Cacti's για τον τίτλο είναι η εξής. ''Το Dog Petting Simulator είναι ένα First Person indie παιχνίδι που προσομοιάζει την άκρως ρεαλιστική εμπειρία μίας ονειρεμένης μέρας ενός ανθρώπου που περπατάει στο πάρκο και χαϊδεύει παιχνιδιάρικα κουτάβια''. Το Demo του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει εξ' αρχής για κατοικίδιά σου τον Eddie , ένα υπερενεργητικό και παιχνιδιάρικο Jack Russell, την Momo, ένα γλυκό και τεμπέλικο Shiba Inu και τον Ben, ένα ηλικιωμένο αλλά αξιαγάπητο κυνηγόσκυλο.
 
 
Το Dog Petting Simulator έρχεται από την εταιρεία ανάπτυξης ονόματι Cacti, που απαρτίζεται από μία μικρή ομάδα φοιτητών σε ένα Animation Workshop της Δανίας. Ο τίτλος ξεκίνησε αρχικά σαν μία εργασία με σκοπό να φτιαχτεί ένα playable παιχνίδι χρησιμοποιώντας το Unity και το Maya, ώστε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στα δύο προγράμματα και στο game development. ''Ελπίζουμε να καταφέρουμε να αναπττύξουμε περαιτέρω το παιχνίδι μετά την αποφοίτηση, να συμπεριλάβουμε ακόμα περισσότερα σκυλιά και άλλα unlockables'' αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου και εμείς φυσίκα ανυπομονούμε.
 
 
Δείτε τι ισχύει με τα σκυλιά και το Watch Dogs 3 και σχολιάστε τις απόψεις σας για το Dog Petting Simulator στο Forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification