Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Hot
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
 
0.0 ()
1
Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Σχεδόν διπλάσια ώρα παιχνιδιού.

Ένα νέο μοντέλο Switch με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας θα κυκλοφορήσει στην αγορά Τον Αύγουστο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο τωρινό Nintendo Switch είναι 6,5 ώρες, ενώ η αναβαθισμένη μπαταρία θα διαρκεί περίπου 9 ώρες. 

Η Nintendo σύγκρινε την χρήση της μπαταρίας παίζοντας ένα βαρύτερο παιχνίδι, όπως το The Legend Of Zelda: Breath of the Wild. Στην τωρινή μπαταρία του Switch οι μπαταρίες παρέχουν περίπου 3 ώρες παιχνιδιού, ενώ η νέα 5,5 ώρες.

Αυτή η νέα έκδοση με την αναβαθμισμένη μπαταρία θα έχει το ίδιο περίπου κόστος με τις τρέχουσες κονσόλες Switch στην αγορά. Θα κάνει την εμφάνισή του πρώτα στην Ιαπωνία στις αρχές του Αυγούστου. Οι πελάτες της Βόρειας Αμερικής θα μπορούν να το παραλάβουν στα μέσα Αυγούστου και στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Σεπτέβριο.

Διαβάστε για Nintendo Switch LiteNintendo Switch Lite και συζητήστε σχετικά με την είδηση στο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification