H EA αναζητάει δοκιμαστές για την υπηρεσία cloud gaming με κωδικό όνομα ‘Project Atlas’

Hot
Αλέξης Πανούσης
H EA αναζητάει δοκιμαστές για την υπηρεσία cloud gaming με κωδικό όνομα ‘Project Atlas’

H EA αναζητάει δοκιμαστές για την υπηρεσία cloud gaming με κωδικό όνομα ‘Project Atlas’

Θα συμπεριλαμβάνονται τέσσερα παιχνίδια με υποστήριξη cross-play και cross save.

 

H Electronic Arts ανακοίνωσε το Project Atlas την προηγούμενη χρονιά χαρακτηρίζοντας το ως “ένα όραμα για το μελλοντικό cloud gaming."

Ο στόχος δεν είναι απλώς μια streaming υπηρεσία, αλλά το σχέδιο της EA είναι να χρησιμοποιήσει cloud-based υπηρεσίες για να διευκολύνει βαθύτερα και πιο εξατομικευμένα παιχνίδια και αυτό αργότερα να συντελέσει στην δημιουργία ενός κόσμου γεμάτο με περιεχόμενο που δημιουργεί ο ίδιος ο χρήστης. 

Δεν υπήρχαν ενδείξεις σχετικά με το πότε το project  θα μπορούσε να υλοποιηθεί, αλλά φαίνεται ότι γίνονται σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση του.  Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της τεχνολογίας Ken Moss είπε ότι η EA επιδιώκει την εξωτερική δοκιμή για τους παίκτες της ώστε να βιώσουν τα παιχνίδια μέσω της streaming υπηρεσίας της. 
 
“ Σκοπός μας είναι με αυτή την αποκλειστική δοκιμή να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και την ποιότητα της υπηρεσίας σε μια ποικιλία συνθηκών δικτύου και σε πολλά σενάρια δρομολόγησης διακομιστών. Ενώ η συγκεκριμένη δοκιμή θα επικεντρωθεί στο gaming cloud σε PC, προσπαθώντας να κατανοήσουμε την απόδοση σε πολλές άλλες συσκευές.” Δήλωσε ο Moss. “ Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε εδώ για να μάθουμε πως να βελτιώσουμε την εμπειρία cloud gaming για τους παίκτες μας.”
 
H δοκιμή αποσκοπεί στο να εμβαθύνει την ικανότητα της EA να παρέχει “υψηλή ποιότητα υπηρεσιών cloud gaming” σε συνθήκες πραγματικού κόσμου οι οποίες συχνά δεν είναι ιδανικές. Για να το πετύχει αυτό, η δοκιμή θα περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικού είδους παιχνίδια όπως  το Fifa 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals και Unravel με cross-play (σε υποστηριζόμενες συσκευές) και cross-saved enabled. 
 
“ Η επιδίωξη μας για τo clouding game έχει ριζωμένα αποτελέσματα στα παιχνίδια μας και στους παίκτες μας. Είπαμε όλοι μαζί ότι θέλουμε να είμαστε εκεί που οι παίκτες μας είναι. Πιστεύουμε απόλυτα σε περισσότερες επιλογές για τους παίκτες μας και την σύνδεση τους με έναν κόσμο παιχνιδιού με περισσότερες πλατφόρμες και γεωγραφικές περιοχές”, ανέφερε ο Moss.
 
“ Ακριβώς όπως οι συνδρομές μπορούν να είναι μια ισχυρή πρόταση για τους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε εξαιρετικό περιεχόμενο με ελάχιστες τριβές, συνδυάζοντάς streaming cloud μπορούμε να κάνουμε το gaming ακόμα πιο συναρπαστικό, να μεταβούμε σε νέα παιχνίδια και να συνδεθούμε με νέα  communities. Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι τα παιχνίδια είναι σε θέση να τρέχουν ομαλά και με όμορφα γραφικά  σε οποιαδήποτε κατάσταση και σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.”
 
“ Ως επί το πλείστων  το cloud gaming έρχεται. Δεν είναι πλέον θέμα αν, αλλά πότε. Είναι ακόμα πολύ πρώιμες μέρες, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το βήμα στην μάθηση μας και είναι υπέροχο να το κάνουμε με μερικούς από εσάς στην κοινότητά μας. Πρόκειται για την ενίσχυση της ποιότητας των παιχνιδιών και των υπηρεσιών μας για ένα μελλοντικό cloud streaming. Έτσι, αν υπάρχει η ευκαιρία να αποκτηθεί η εμπειρία και να εμπνευστούν περισσότεροι άνθρωποι να παίξουν, θα την εξερευνήσουμε.”
 
Πείτε μας την άποψη σας για το cloud gaming εδώ, ενώ δείτε και την πρόταση της google για το streaming gaming εδώ.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification