O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

Χριστιάνα Θάνου
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Now playing: Immortals Fenyx Rising.
 
0.0 ()
1
O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

O John Romero, δημιουργός της σειράς Doom, ετοιμάζει νέο FPS

Στα πρότυπα του Quake.

O John Romero, o developer πίσω από τα πιο γνωστά shooters (Wolfenstein 3D, Doom, Quake), δήλωσε πως στα σχέδια του βρίσκεται ένα νέο first-person shooter στα πρότυπα των Doom και Quake. Σε πρόσφατη συζήτηση στο Reddit, ο Romero ερωτήθηκε για το πώς του φαίνεται η συνέχεια της σειράς Doom κι αν θα έφτιαχνε ποτέ κάποιον νέο τίτλο σαν το Quake. O ίδιος απάντησε πως του αρέσει το νέο Doom του 2016 και ότι βρίσκεται στα σχέδιά του ένα νέο FPS στο στυλ των Doom/Quake. Τέλος, όταν τον ρώτησαν για το πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει αυτόν τον νέο τίτλο η απάντησή του ήταν πώς θα κυκλοφορήσει όταν αυτός είναι...έτοιμος.

Τον Romero ρώτησαν επίσης και για τον άγνωστο σε αρκετούς τίτλο, Daikatana. Ο ίδιος απάντησε ότι παρόλο που θα του άρεσε να κυκλοφορήσει μία συνέχεια αυτό το τίτλου, ακόμα και 20 χρόνια μετά δεν έχει βρεθεί κάποιος publisher ο οποίος θα πλήρωνε για sequel η remake του Daikatana.

Διαβάστε τα reviews όλων των Doom. Συζητήστε για το Doom 2 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.