Ο Logan Paul θέλει να παλέψει με τον Conor McGregor σε αγώνα UFC

Hot
Ο Logan Paul θέλει να παλέψει με τον Conor McGregor σε αγώνα UFC

Ο Logan Paul θέλει να παλέψει με τον Conor McGregor σε αγώνα UFC

Δηλώνει: "Θα διαλύσω όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου".

Ο Logan Paul προετοιμάζεται για ακόμη μια μάχη με τον θρύλο KSI. Μόνο που αυτή τη φορά η διαμάχη θα μεταφερθεί μέσα στο ring σε ακόμη έναν αγώνα πυγμαχίας αφού στην τελευταία τους αναμέτρηση έχασαν και οι δύο. Παρόλο που είναι η δεύτερη φορά που θα τους δούμε αντιμέτωπους στο ring, αναμένεται να είναι ένας εξίσου δυνατός αγώνας όπως και ο πρώτος και ευελπιστούμε αυτή τη φορά να δούμε νικητή.

Ο Logan Paul κάνει την προετοιμασία του για να χτίσει το hype γύρο από τον αγώνα όπως σε πρόσφατο Podcast με τον αδερφό του Jake Paul που μιλήσανε γενικά για τα sports.

Όλως περιέργως, όταν ο Logan Paul ρωτήθηκε για τις βλέψεις του στο χώρο των πολεμικών τεχνών, ο ίδιος απάντησε λέγοντας ότι θέλει να ανεβάσει λίγο τον πήχη προκαλώντας τον έναν και μοναδικό Conor McGregor σε αγώνα UFC.  Είπε επίσης, “Έχω οραματιστεί το σενάριο να μπω στο UFC πάνω από εκατό φορές στο μυαλό μου. Θα νικήσω το πρώτο μου ματς στο UFC, θα διαλύσω τον οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί μπροστά μου και μετά θα είμαι σε φάση «μια χαρά, πλάκα είχε», και θα έχω μια τεράστια τσάντα με φράγκα σε φάση, γ***τα bro, φέρε κανένα καινούριο Rolex.”

Στη συνέχεια ο Mike Majlak οικοδεσπότης του Podcast, είπε ότι ο Conor McGregor είναι ο επόμενος στη λίστα του Logan Paul, παρά την τεράστια διαφορά μεγέθους τους.

Όσο για τον αγώνα του Logan Paul με τον KSI, το Twitter έχει ήδη γεμίσει με προβλέψεις για τον νικητή. Παραδόξως η πλειοψηφία υποστηρίζει ότι θα έχουμε ακόμη μια ισοπαλία.

 

 

 

Διαβάστε το review για το UFC 3 και συζητήστε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification