Το YouTube σταματά τον ηλικιακό περιορισμό στα βίντεο με βίαια games

Το YouTube σταματά τον ηλικιακό περιορισμό στα βίντεο με βίαια games

Το YouTube σταματά τον ηλικιακό περιορισμό στα βίντεο με βίαια games

Θα συνεχίσει να ισχύει σε αυτά που έχουν ακραία βία ως κύριο περιεχόμενο.

Η Google ανακοίνωσε ότι τα βίντεο που απεικονίζουν βίαια video games δεν θα έχουν πλέον περιορισμό ως προς την ηλικία του θεατή.

Αυτό σημαίνει ότι "μελλοντικά uploads που περιέχουν σκηνοθετημένη ή εξομοιωμένη βία θα εγκρίνονται αντί να περιορίζονται με βάση το ηλικιακό κοινό". Ωστόσο, η Google θα συνεχίσει να προστατεύει τους θεατές από πραγματική βία. Ομοίως, αν το βίντεο έχει ως κύριο περιεχόμενο ακραία βία όπως "αποκεφαλισμούς, διαμελισμούς, ή εμφανίζει πτώματα με σοβαρά τραύματα", κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο ενήλικες.

Εκπρόσωπος της Google δήλωσε πως "γνωρίζουμε ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ της βίας στον πραγματικό κόσμο και της 'ψεύτικης' βίας που βλέπετε στην τηλεόραση, στις ταινίες ή στα video games και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι επιβάλλουμε σωστά την πολιτική μας περί βίαιου/σκληρού περιεχομένου".

Διαβάστε επίσης για την αλλαγή στους όρους χρήσης του YouTube που του επιτρέπει να κλείνει κανάλια που δεν του επιφέρουν κέρδη και συζητήστε για το YouTube σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification