Ο 21χρονος hacker της Nintendo, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο 21χρονος hacker της Nintendo, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση

Ο 21χρονος hacker της Nintendo, καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση

Ο Ryan Hernandez καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.[UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 2/2/2020] Ο 21χρονος Ryan Hernandez, κάτοικος της California, παραδέχθηκε ότι εισέβαλε στους servers της Nintendo και υπέκλεψε απόρρητα αρχεία. Έχοντας πρόσβαση σε αυτά αποκάλυψε το Nintendo Switch μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση.

Ο Hernandez παραδέχθηκε την ενοχή του σύμφωνα με το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Ο Hernandez αρχικά αλλίευσε πληροφορίες από έναν υπάλληλο της Nintendo του 2016, πήρε πρόσβαση στους servers και έκλεψε πληροφορίες για το Nintendo Switch. Το FBI επικοινώνησε με τον ίδιο και τους γονείς του τον Οκτώβριο του 2017 και του ζήτησε να σταματήσει το hacking. Ο Hernandez φάνηκε να κατανοεί την εντολή αυτή. Ωστόσο, από τον Ιούνιο του 2018 μέχρι και τον Ιούνιο του 2019, επί ένα έτος συνέχιζε να υποκλέπτει πληροφορίες. Εισέβαλε σε πολλούς servers της Nintendo και έκλεψε αρκετές πληροφοριες για το Switch.

Ο Hernandez υπερηφανεύτηκε μάλιστα για το hacking του στο Twitter, το Discord και το προσωπικό του Forum “Ryan’s Underground Hangout”, όπου συζητούσε για τα προϊόντα της Nintendo αποκαλύπτοντας πληροφορίες που βρήκε από το hacking. Επίσης, κατηγορήθηκε από το FBI μέχρι και για παιδική πορνογραφία.

Το αποτέλεσμα της υπόθεσης ήταν ότι καλείται να πληρώσει 259.323 δολάρια στη Nintendo, μέσω εξωδικαστικής συμφωνίας. Η πλήρης κατάληξη της ποινής του ωστόσο θα αποφασιστεί από δικαστή, καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια και έως και 20 χρόνια για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

[UPDATE: 2/12/20 - Ο Ryan Hernandez καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση] Το Τμήμα Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι ο 21χρονος hacker, ο οποίος χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "RyanRocks", καταδικάστηκε από το Δικαστήριο της Αμερικής σε τρία χρόνια φυλάκισης, για τις κλοπές της Nintendo και επειδή βρεθήκαν στην κατοχή του φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας. 

Διαβάστε περισσότερα για το θεματικό πάρκο Super Nintendo World και συζητήστε για το Nintendo Switch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 02/02/2020 21:16
Το τυπακι τελικά δεν είναι μόνο επικίνδυνο αλλά και "άρρωστο". Καλά του κάνανε
#2 ashbringer (Level 25) 03/12/2020 16:25
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άρρωστοι άνθρωποι όπως ο συγκεκριμένος.
Notification