Levi’s και Nintendo κυκλοφορούν την Mario Collection

Hot
Βάσια Κούκια
Levi’s και Nintendo κυκλοφορούν την Mario Collection

Levi’s και Nintendo κυκλοφορούν την Mario Collection

Η νέα συλλογή ρούχων είναι διαθέσιμη. [UPDATE]

Η γνωστή εταιρεία τζιν Levi’s συνεργάστηκε με τη Nintendo για να σας παρουσιάσουν μία εκλεπτυσμένη σειρά ρούχων. Οι εταιρείες δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από την κολεξιόν, διαφημίζοντας την προσεχή συνεργασία τους, ως μέρος του εορτασμού της Ημέρας Mario στις 10 Μαρτίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η κολεξιόν διαθέτει όλα τα στοιχεία από τα κλασικά σορτς, jackets και παντελόνια της Levi’s συνδυασμένα με τους γνωστούς, λαμπερούς χαρακτήρες του Super Mario. Φαίνεται ακόμα να υπάρχουν και σχέδια πιο ταπεινά, όπως ένα λευκό Levi’s T-shirt με το Mario, ένα τζιν jacket και μία σαλοπέτα.

levis mario collection set

Ταυτόχρονα ασυνήθιστο ήταν και το αίτημα πολλών ανθρώπων, οι οποίοι ζητούσαν από τη Levi’s και τη Nintendo να προσλάβουν μοντέλα για την καμπάνια τους που θα ονομάζονται Mario, ως ένα επιπλέον στοιχείο εορτασμού προς τιμή του αγαπημένου τους υδραυλικού.

Η ολοκληρωμένη σειρά ρούχων θα είναι διαθέσιμη την 1 Απριλίου και μάλλον όχι για πολύ καιρό.

levis mario jeans

Νωρίτερα φέτος, η Nintendo δημοσίευσε πληροφορίες και για την επερχόμενη νέα ταινία της, Super Mario Bros, επιβεβαιώνοντας ότι ισχύει ακόμα η κυκλοφορία της για το 2022.

Σε δήλωσή της η Ιαπωνική εταιρεία είπε τα ακόλουθα: “To πρότζεκτ της ταινίας το οποίο αναπτύσσουμε σε συνεργασία με την Illumination, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα του είδους των πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η παραγωγή προχωράει ομαλά και στοχεύουμε για μία πρεμιέρα μέσα στο 2022.”

Ταυτόχρονα, το πρώτο θεματικό πάρκο της Super Nintendo ανοίγει στην Ιαπωνία των επόμενο μήνα. Ας ελπίσουμε ότι ο κορωνοϊός δεν θα καθυστερήσει τα εγκαίνιά του.

[UPDATE: 9/4/2020 - Η νέα collection ρούχων είναι διαθέσιμη]  Η συνεργασία της Nintendo με την Levi’s φέρνει στην αγορά την νέα collection ρουχισμού με θέμα τον Super Mario.

Υπάρχει μια ποικιλία ενδυμάτων γυναικείων και αντρικών, από απλά t-shirts μέχρι καπέλα και τζιν τιράντες.

3652755 20 h1 super mario 501 93 m 201 0204 rgb

3652763 20 h1 super mario crop dad trucker w 101 0188 rgb

Βρίσκουμε αναφορές στους Mario, Luigi, Yoshi, Bowser και Princess Peach πάνω σε φούτερ και αξεσουάρ όπως μπανάνα μέσης, τσάντες και παπούτσια.

3652767 20 h1 super mario power up shortall w 102 0139 rgb

Η collection είναι διαθέσιμη από σήμερα 9 Απριλίου και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο επίσημο site της Nintendo. Αξίζει να αναφερθεί το ότι πρόκειται για περιορισμένα τεμάχια και συνεπώς σε κάποιο χρονικό διάστημα είναι πιθανό να εξαντληθούν.

 

Διαβάστε περισσότερα νέα για το καινούριο mobile παιχνίδι Mario Kart Tour ή πείτε μας τη γνώμη μας για τον αγαπημένο σας Ιταλό υδραυλικό στο forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.