Οι developers του Halo Infinite βοηθούν τους πληγέντες από τον κορωνοϊό

Hot
Οι developers του Halo Infinite βοηθούν τους πληγέντες από τον κορωνοϊό

Οι developers του Halo Infinite βοηθούν τους πληγέντες από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 343 Industries. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 23/3/20] Το 2020 είναι ένα δυνατό έτος για το Xbox, καθώς η Microsoft θα λανσάρει το Xbox Series X με το Halo Infinite να το συνοδεύει Day One, ή τουλάχιστον έτσι ήταν το αρχικό σχέδιο.

Παρόλο που η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στην ώρα του παρά την πανδημία του COVID-19, η κατάσταση για το Halo Infinite παραμένει. Σε ένα blog post, η εταιρία ανάπτυξης 343 Industries δεν επιβεβαίωσε κάτι σχετικά με την κυκλοφορία του Halo Infinite. Το Halo Infinite είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία τα Χριστούγεννα, όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο τρόπος που εργάζονται οι developers έχει αλλάξει.

“Αφαιρούμε όλα τα εμπόδια μπαίνουν στην μέση, όμως πρέπει να αναλογιζόμαστε και τους περιορισμούς, καθώς και να καταλάβουμε ότι η πανδημία του κορωνοϊού ίσως χειροτερέψει πριν καλυτερέψει,” έγραφε η 343 σε μια δημοσίευσή της. “Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το Halo με τον καλύτερο τρόπο, ενώ παράλληλα προσαρμοζόμαστε στον νέο τρόπο ζωής.”

Η παραπάνω δήλωση αναφέρεται και στο Halo: The Master Chief Collection για PC, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Το Halo 2 Anniversary ήταν το game που περιμέναμε να κυκλοφορήσει μετά, με την beta να έρχεται σύντομα. Η δημοσίευση της 343 επιβεβαιώνει επίσης ότι οι developers εργάζονται από τα σπίτια τους εδώ και τουλάχιστον δυο εβδομάδες. “Τόσο η 343 όσο και η Microsoft παρέχουν συνεχή ενημέρωση σχετικά με το πως εξελίσσεται η κατάσταση του COVID-19, πως εξελίσσονται τα projects, καθώς και προτάσεις για να μείνουμε ασφαλείς,” συνέχιζε η δημοσίευση.

Η 343 επίσης ανέφερε ότι οι fans του Halo πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η πανδημία του COVID-19 και ο κίνδυνος είναι πραγματικός, έτσι απαιτούνται κάποια προληπτικά μέτρα, όπως το να μένουμε σπίτι και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας. “Παρακαλούμε να καταλάβετε ότι αυτό είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από το Halo. Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας και να πλένετε τα χέρια σας τακτικά. Είμαστε μαζί σε αυτό,” διάβαζε η δημοσίευση.

 

[UPDATE: 5/5/20 – Οι developers του Halo Infinite βοηθούν τους πληγέντες από τον κορωνοϊό] Η 343 Industries συμμετείχε και αυτή στην μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Με σχετική της ανακοίνωση στο Twitter στο επίσημο λογαριασμό του Halo έκανε γνωστό ότι μάζεψε 430,000 δολάρια τα οποία θα δωρίσει στον οργανισμό Global Giving που υποστηρίζει τους πληγέντες από τον κορωνοϊό. Δείτε το σχετικό tweet

 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Halo Infinite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Διαβάστε επίσης για το care package που έστειλε η Blizzard στους υπαλλήλους της και συζητήστε για τον κορωνοϊό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.