Gaming καρέκλες από την Nintendo

Hot
Gaming καρέκλες από την Nintendo

Gaming καρέκλες από την Nintendo

Για τους μικρότερους gamers.

Η Nintendo ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την X Rocker για την δημιουργία καρεκλών για νεαρούς gamers, ως έναν τρόπο να γιορτάσει τα 35α γενέθλια του Super Mario.

Οι καρέκλες αυτές τις X Rocker ανήκουν στην σειρά “X Rocker Video Rocker” και κοστίζουν γύρω στα 50 ευρώ. Οι καρέκλες αυτές έχουν κυρτό σχεδιασμό και είναι για να κάθεσαι στο πάτωμα. Μέχρι στιγμής, η X Rocker έχει δείξει καρέκλες με τους Mario, Luigi και Peach, η καθεμία με τα χρώματα του αντίστοιχου χαρακτήρα. Η X Rocker επίσης δήλωσε ότι στο μέλλον θα δείξει και καρέκλες με τους Bowser και Yoshi. Η X Rocker δήλωσε ότι η καρέκλες θα κυκλοφορήσουν σε τρείς διαφορετικούς σχεδιασμούς, ανάλογα από που θα την αγοράσετε.

Πιο συγκεκριμένα ο Managing Director της X Rocker, Gary Shaw, δήλωσε τα παρακάτω:

“Η X Rocker είναι ενθουσιασμένη για αυτή την συνεργασία με την Nintendo Europe και ανυπομονούμε να δείξουμε όλες τις απίθανες αυτές καρέκλες στους καταναλωτές. Οι χαρακτήρες από το Super Mario είναι τέλειοι για να κάνουμε καρέκλες για τους μικρούς gamers. Η συγκεκριμένη collection είναι μόνο η αρχή. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε έναν λόγο να χαμογελάμε και δεν υπάρχει κανένας καλύτερος σε αυτό από τον Mario και τους φίλους του.”

Διαβάστε επίσης για την Dina από το The Last of Us 2 που άνοιξε κανάλι στο Twitch και συζητήστε για την Nintedo στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification