A Long Journey to an Uncertain End

Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
A Long Journey to an Uncertain End

A Long Journey to an Uncertain End

Από πρώην μέλη των Obsidian Entertainment και Telltale Games.

Πρώην μέλη των Obsidian Entertainment και Telltale Games, δημιούργησαν την Crispy Creative και δημοσίευσαν το πρώτο τρέιλερ για την πρώτη τους δημιουργία, το A Long Journey to an Uncertain End.

Στο A Long Journey to an Uncertain End θα χειρίζεστε το διαστημόπλοιο αλλά και τον πιλότο αυτού και στόχος σας είναι να κινείστε συνεχώς για να βρίσκεστε πάντα μακριά από την καταπιεστική σας πρώην η οποία σας έχει στο κατόπι. Για να το επιτύχετε αυτό θα κάνετε περίεργες δουλειές ανά τον γαλαξία για να κερδίζετε χρήματα. Τα στοιχεία management Simulation είναι εμφανή στο A Long Journey to an Uncertain End.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω τρέιλερ, το να αναλάβετε κάποια δουλειά, δεν σημαίνει και αυτόματα ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το crew σας και κάθε μέλος του έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε δουλειά θα πρέπει να διαλέγετε τους πιο κατάλληλους, ανάλογα με την φύση του κάθε quest.

Αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θα έπρεπε, τότε θα αναγκαστείτε να βασιστείτε στις χάρες που μπορεί να έχετε κερδίσει ή απλά να ζητήσετε νέα δουλειά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επιλογές σας έχουν και τις αντίστοιχες επιπτώσεις τόσο στην πορεία σας αλλά και στην συμπεριφορά του crew σας.

Το A Long Journey to an Uncertain End θα κυκλοφορήσει για PC το 2021.

Διαβάστε για το Avowed από την Obsidian και συζητήστε για το A Long Journey to an Uncertain End στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 24/10/2020 10:29
Όλα αυτά για να ξεφύγεις απο την πρώην. Αυτά είναι.
Notification