O Dave Kosak έφυγε από την Blizzard

Hot
O Dave Kosak έφυγε από την Blizzard

O Dave Kosak έφυγε από την Blizzard

Πρόκειται για βασικό μέλος της ομάδας του Hearthstone και του World of Warcraft.

Ο Dave "Fargo" Kosak, lead mission designer κι ένα από τα πιο γνωστά μέλη της ομάδας του Hearthstone, εγκατέλειψε την Blizzard μετά από μια δωδεκαετία υπό τη στέγη της.

Ο designer του Hearthstone και του World of Warcraft, στον οποίο αποδίδεται η δημιουργία των Kobolds στο Catacombs dungeon run κι η αρχική ιδέα για την διαβόητη κάρτα Patches The Pirate, ανακοίνωσε την αποχώρησή του μέσω Twitter. O Kosak πλέον θα έχει ηγετικό ρόλο στην Deviation Games, μια νέα εταιρεία ανάπτυξης με βάση το Los Angeles.

 

 

Προτού εργαστεί στην Blizzard, o Kosak ήταν συνιδρυτής και creative director στο Gamespy, όπου διατηρούσε δύο αρκετά δημοφιλή webcomics με θέμα το Warcraft, το Flintlocke’s Guide to Azeroth και το Flintlocke vs. The Horde. Η Blizzard τον προσέλαβε ως designer για το World of Warcraft: Cataclysm και μάλιστα ο ίδιος έβαλε και τον χαρακτήρα του Flintlocke ως quest giver στα Twilight Highlands.

Ο Kosak εν καιρώ θα γινόταν lead narrative designer του δημοφιλούς ΜΜΟ RPG, προτού μεταπηδήσει στην Team 5, εσωτερική υπο-ομάδα της Blizzard, το 2016 ως lead mission designer του Hearthstone. Μετά την αναχώρηση του director Ben Brode το 2018, ο Kosak πήρε τη θέση του ως το de facto δημόσιο πρόσωπο του card game της Blizzard.

Πλέον μετά την αποχώρησή του, ο Kosak αναφέρει ότι θα έχει έναν “σημαντικό ρόλο” στην Deviation Games, μια αρκετά νέα εταιρεία ανάπτυξης η οποία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι πάνω στο οποίο θα εργαστεί. “Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά υπόσχομαι ότι θα σας εντυπωσιάσει” γράφει ο Kosak.

Διαβάστε επίσης για την εταιρεία ανάπτυξης Dreamhaven που ξεκίνησε ο συνιδρυτής της Blizzard, Mike Morhaime,μαζί με συντελεστές του Hearthstone και άλλων Blizzard games και συζητήστε για την Deviation Games στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 29/10/2020 08:00
Η Blizzard αρχίζει και χάνει σημαντικά στελέχη για ευνόητους λόγους.
Notification