Ειδήσεις FPS Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Sunday, 08 Jan 2017  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/da/7c/super-mega-blocks-2-61-1483908699.jpg
 

Mega Blocks Halo: Lego game που ακυρώθηκε

Third-Person Shooter με υποστήριξη Co-Op.

Τα games της σειράς Lego έχουν αρκετούς fans. Ωστόσο, στην περίπτωση του Mega Blocks Halo έχουμε τελικά ένα project που ακυρώθηκε.

Ο youtuber PtoPOnline έχει στα χέρια του βίντεο που αποδεικνύουν ότι το Mega Blocks Halo βρισκόταν υπό ανάπτυξη. Συγκεκριμένα ο youtuber αναφέρει ότι το ετοίμαζε η εταιρεία αναπτυξης N-Space σε συνεργασία με την Microsoft, αποκλειστικά για το Xbox 360.

Στο παιχνίδι βάση της λογικής των Lego θα μπορούσατε να κάνετε customize όπλα και οχήματα, αλλά και να χτίσετε διάφορες κατασκευές για χάρη των objectives σας. Υποστηριζόταν μέχρι και split-screen Co-op με διάφορα modes.

Το Mega Block ακυρώθηκε το 2013. Δεδομένου του ότι εκείνη τη χρονιά θα κυκλοφορούσε το Xbox One, η Microsoft δεν θέλησε να επενδύσει περισσότερο στο Xbox 360. Πάντως θα μπορούσαμε να το δούμε πλέον σε PC και Xbox One. Αν υπάρχει κάπου καταχωνιασμένο σε κανένα συρτάρι.

Όσοι είστε fans του Halo ή των Lego πως το βλέπετε ως εγχείρημα;

Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification