Ειδήσεις FPS Hell Let Loose

Hell Let Loose

Wednesday, 12 Jun 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/bf/7d/hell-let-loose-42-1499801797.jpg
 

Hell Let Loose

Μπήκε στην early access. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση - 11/7/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Black Matter ετοιμάζει ένα multiplayer FPS με την ονομασία Hell Let Loose και θεματολογία Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το παιχνίδι αντλεί στοιχεία από Real-Time Strategy, καθώς θα πρέπει να καταλάβετε τομείς, resources, να ελέγξετε οχήματα και να στείλετε airstrikes στους αντιπάλους σας. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το Hell Let Loose θα υποστηρίζει μάχες έως και 100 παικτών ταυτόχρονα, οι οποίοι θα ελέγχουν πεζικό, τανκς και πυροβολικό. Θα περιλαμβάνει γνωστές μάχες με απεικόνιση πεδίου μάχης 1:1, βασισμένο σε φωτογραφίες δορυφόρου. 

[UPDATE: 2/10/17 - Gameplay video] H Black Matter κυκλοφόρησε τα πρώτα πλάνα με gameplay από το επερχόμενο Shooter της εν μέσω kickstarter εκστρατείας για να μαζευτεί το ποσό των 136.000 δολαρίων Αυστραλίας. Μέχρι στιγμής ο στόχος έχει πιαστεί κατά λίγο παραπάνω από το μισό. Το Hell Let Loose στοχεύει στο ρεαλισμό και θα δείτε πως δε διαθέτει ούτε HUD με πληροφορίες όπως ζωή και σφαίρες ενώ δεν υπάρχει και στόχος και θα πρέπει να στοχεύετε εξ ολοκλήρου χρησιμοποιώντας το σκόπευτρο του εκάστοτε όπλου σας.

Δε γνωρίζουμε ακόμα το πως θα λειτουργεί το strategy στοιχείο. Ξέρουμε όμως πως ένας από τους 50 παίκτες μιας ομάδας θα αναλαμβάνει το ρόλο του διοικητή και θα δίνει εντολές στους υπόλοιπους. Η συνεργασία σας με άλλους παίκτες θα είναι και απαραίτητη για να μπορέσετε να φτάσετε στη νίκη. Ακόμη θα υπάρχουν 13 classes το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η τιμή του αναμένεται να κυμανθεί κοντά στα 30 ευρώ.

[UPDATE 2: 12/6/19 - Μπήκε σε early access] Η εταιρεία ανάπτυξης Black Matter Pty και η Team17 ανακοίνωσαν ότι το Hell Let loose εντάχθηκε στο Steam early access. Το κόστος του για να το παίξετε από τώρα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Στο παιχνίδι θα πρέπει να κρατήσετε τις προμήθειές σας ενώ μετακινείστε στην πρώτη γραμμή. Παράλληλα, θα στήνετε σημεία για spawn και θα καταλαμβάνετε τομείς του χάρτη. Υπάρχουν 14 classes, όπως σειριστές τανκ ή γιατροί και η ομάδα σας θα οργανώνεται από ένα γκρουπ διοικητών που θα σας κατευθύνουν στο πεδίο της μάχης.

Η εταιρεία ανάπτυξης Black Matter θα προσθέσει νέους χάρτες και θα αναβαθμίσει το gameplay, όσο διαρκεί το early access. Πάντως, το user interface είναι μινιμαλιστικό και το σύστημα στόχευσης δεν προσφέρει καμία βοήθεια, οπότε θα πρέπει να βασιστείτε στην εμπειρία σας.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι στο παρακάτω forum topic. Δείτε επίσης το Call of Duty: World War 2 multiplayer.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 12/07/2017 08:56
Πολύ ωραίο τρέιλερ και εντυπωσιακές σκηνές .Για να δούμε μέχρι το 2018 τι έχουν να μας δώσουν ακόμα.
#2 TonyBoy (Level 8) 18/07/2017 12:45
Απο το τρειλερ που ειδα νομιζω οτι θα τα σπαει...το gameplay μενετε να δουμε και νομιζω οτι θα ειναι ενα game που θα μας κρατισει ωρες χωρις υπνο!
#3 the_prophet1987 (Level 22) 02/10/2017 12:03
Είπαν οτι είναι Combined Arms,υποθέτω στο scale του Battlefield 1 η πιο μικρό,αλλά πιο tactical.Και η τιμή του στα 30 ευρώ σημαίνει οτι θα έχει αρκετό περιεχόμενο.Μακ άρι να πιάσουν το στόχο τους στο kickstarter.
Notification